5 april 2019 leksand mora speltips shl

Speltips inför Tingsryd – Leksand 10/1: Vinnande koncept provas igen

Förra gången vi provade oss på ett speltips inför Tingsryds AIF:s match i Hockeyallsvenskan satt vårt koncept. Därför provar vi samma sak när Leksands IF nu kommer på besök.

Hockeyallsvensk omgång väntar den här onsdagskvällen och fokus från vår sida hamnar på mötet mellan Tingsryd och Leksand. Trots att lagen tenderar att spela målrika matcher mot varandra förväntar vi oss en lite mer defensivt inriktad match här.

Tingsryd kommer till mötet efter att ha vunnit bottenmötet, det så ångestfyllda, mot BIK Karlskoga senast. En defensivt präglad match slutade 0-2 efter att laget satt spiken i kistan sent i den tredje perioden. Det gjorde också att laget cementerade sin position en liten bit över BIK Karlskoga i tabellen. Faktum är att de till och med tog sig ett par placeringar uppåt i tabellen.

Den mer defensiva inriktningen är utan tvekan det som bär frukt för ett Tingsryd som tidigare har läckt för mycket. I en jämn tabell finns det fortfarande goda möjligheter att klättra, men då är det den delen av spelet som helt enkelt måste bli stabilare. Med tre raka segrar är det tydligt att spelet generellt fått sig en bra skjuts uppåt. Nu är självförtroende troligen också klart bättre, varpå de går in i mötet med Leksand utan rädsla.

Målspel inför matchen

Leksand då? Efter en mer skakig säsongsinledning har laget verkligen fått fart under skridskorna och efter att ha varit det klart bästa laget från december och framåt är det plötsligt Leksand som nu toppar den hockeyallsvenska tabellen. Det är imponerande. Kanske är det äntligen dags att återvända till SHL på allvar?

Hur som helst är det defensiven som är lagets styrka och ser vi till den fina trenden – nu fem raka segrar – är det få insläppta som varit framgångsreceptet. Det tror vi blir en viktig faktor här också, men då Tingsryd alltså hittat nån form av stabilitet bakåt sett är det nog ingen målexplosion som väntar åt något håll.

Underspelet blev framgångsrikt senast Tingsryd spelade och varför skulle vi ta ett vinnande koncept och förändra det inför den här matchen?

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,82 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 10/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 23%
2: 50%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 49%