maj 2018 hockey vm speltips finland 2018

Speltips inför JVM: Tjeckien – Finland 2/1: Favoritskapet tydligt

Först ut av tisdagens kvartsfinaler i JVM är den mellan Tjeckien och Finland. Här tänker vi låta favoritskapet ligga kvar på det lag som på pappret är klart bättre.

Det finns egentligen ingen anledning att göra någonting krångligare än vad det är. Det är den inställning vi bär med oss inför kvartsfinalen mellan Tjeckien och Finland i JVM.

Efter ett gruppspel där båda lagen blandat väldigt fina prestationer med klart sämre matcher är det nu dags för att vinna eller försvinna. Ser vi till trupperna råder det ingen som helst tvekan om att det är finnarna som sitter på det bästa laget och det bör ju betala sig i ett sånt här läge.

Finland har å sidan haft det tufft i en svår grupp, men av det vi har sett av finnarna känns det helt klart som att där är mer att ta av. Den svenska modellen, att vara väldigt bra redan i gruppspelet för att sedan dala i slutspelet, är inget vidare om man vill gå långt i JVM. Kanske är Finland ute efter att göra tvärtom?

Rakt spel hämtas

Klockan 18:00 är det alltså nedsläpp för denna kvartsfinal, som är den som är allra först ut av de fyra matcher som ska spelas fram till onsdag morgon svensk tid. Det gör att alla ögon riktas på matchen direkt.

Efter ett helt okej gruppspel ska Tjeckien självklart inte underskattas, men det ska mycket till om tjeckerna ska orka stå emot ett namnkunnigt Finland. Sett till inledningen på turneringen kan detta finska landslag inte heller tagit slut på allt sitt krut.

Här tänker vi göra det väldigt enkelt för oss och kliva in på den vanliga 1×2-marknaden. Finland är bättre rent truppmässigt och när det väl gäller litar vi på att finnarna steppar upp.

Finland vinner (ordinarie tid) spelas till 1,80 gånger krämen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få upp till 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Finland vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (500% – 500kr)
Spelstopp:  18:00, tisdag 2/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 21%
2: 56%
Över 4,5 mål: 72%
Under 4,5 mål: 34%