Speltips inför Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche 23/1: Formen avgör

Simon Pålsson Publicerat: 22 January 2018

Colorado Avalanche är på jakt efter sin tionde raka segrar när laget natten till tisdag tar sig till Kanada för att ta sig an Toronto Maple Leafs på bortaplan.

Det går inte att blunda för den fantastiska form som Colorado Avalanche har prickat på sistone i NHL. Efter en ganska skakig inledning på säsongen har laget ryckt upp sig ordentligt, något som gjort att de nu susar uppåt i tabellen. Plötsligt känns en slutspelsplats väldigt troligen.

I skrivande stund står laget på nio raka segrar och inte sällan har vi fått se övertygande sådana också. Målskyttet har verkligen kommit igång och ser vi till hela säsongen är Colorado Avalanche ett betydligt mer målglatt lag än övriga utanför den absoluta toppstriden. Det är någonting att ha med sig. I skrivande stund är det bara två poäng upp till just Toronto Maple Leafs, varpå en seger här hade resulterat i ett bra skutt i tabellen. Tänk också på att Colorado Avalanche fortsatt bara står på 45 spelade matcher, att jämföra med Toronto Maple Leafs på 48.

Om formen är den positiva faktorn för gästerna är verkligheten en annan för Toronto Maple Leafs, som visserligen lyckades bryta sin negativa trend senast när bottenlaget Ottawa Senators besegrades med 4-3 efter 3-0 i sista perioden. Därmed slapp laget förlora sin femte raka match. Kanadensarna har gjort motsatt resa än Colorado Avalanche, med en sämre andra hälft av säsongen.

Spel på gästerna

Sedan tidigare har Colorado Avalanche en hel drös med spelare på sin frånvarolista. Sergei Boikov, Vladislav Kamenev och Tyson Barrie har inte varit med på länge. Nu är dessutom Sven Andrighetto och Semyon Varlamov otillgängliga på grund av skador, medan Colin Wilson väntas återvända från sin sjukdom och spela här.

För hemmalaget är det ungefär liknande problem, med flera spelare borta. Joffrey Lupul har inte spelat på hela säsongen, men Nikita Soshnikov och Nikita Zaitsev är nya tråkiga avbräck. Morgan Rielly är osäker på grund av en armskada, men kommer att testas sent inpå matchstart. Möjligen vilas han här.

Här tycker vi oss se ett bortalag med goda möjligheter att faktiskt göra sina röster hörda. Det öppnar för ett litet skrällspel sedan spelbolagen tydligt valt att hålla hemmalaget som klara favoriter. Lite märkligt kan vi tycka.

Colorado Avalanche +0.0 (asian handicap) spelas till 2,50 gånger krämen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Colorado Avalanche +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 23/1
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: