Speltips inför Växjö Lakers – Mora IK 30/1: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 29 January 2018

Växjö Lakers är på jakt efter att utöka sin redan väldigt tydliga serieledning ytterligare när bottenlaget Mora IK kommer på besök till de småländska skogarna.

Då väntar ytterligare en full omgång i den intensiva SHL-hockeyn där lagen sannerligen inte får vila mycket i onödan. Vårt fokus hamnar på mötet i småländska Växjö, där serieledande Lakers får besök av Mora på tisdagskvällen.

Växjö Lakers är som bekant serieledare och rättmätiga sådana. Laget är i sina bästa stunder överlägsna och känns på det hela taget som ett lag med en helt annan stabilitet än vad andra lag i den här serien kan erbjuda. Formen är dessutom god och med CHL-finalen en knapp vecka bort finns det all anledning att vässa på formen ytterligare under de sista matcherna i SHL innan det smäller.

Inför sin hemmapublik trycker laget alltid på och när ett förhållandevis svagt Mora gästar kan det bara innebära en sak. Självklart är spelbolagen inne på samma spår och håller hemmalaget som oerhört klara favoriter. Det går inte att komma ifrån. Trots det känner vi att värdet är intakt.

Mora räcker inte till här

Med två raka segrar finns det faktiskt lite positiv energi inom Mora och det ska inte underskattas. Laget vann nämligen helgens dubbelmöte med Malmö Redhawks. Två raka segrar gör att de nu både har fått upp ungan, men också klättrar något i tabellen i termer av poäng.

Hur som helst hade laget sex raka förluster dessförinnan och så fort det väntar match mot lite tyngre lag blir det så gott som alltid förlust, även fall inledningen på 2018 varit bättre. Det går inte att blunda för styrkeförhållandet som råder mellan dessa lagen. Därför kliver vi glatt in på Växjö Lakers här, som enligt oss borde vinna utan att förta sig.

Växjö Lakers -1,5 synas till 1,80 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers -1,5
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 30/1
TV:   cmorelivefyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: