10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 29/3: Klar favorit

Det finns en solklar favorit inför mötet mellan Vegas Golden Knights och Arizona Coyotes, men frågan är om inte spelbolagen övervärderar hemmalagets chanser att dominera den här NHL-matchen?

Toppen mot botten. I all enkelhet går det att beskriva det NHL-möte som spelas natten till torsdag svensk tid mellan Vegas Golden Knights och Arizona Coyotes på det sättet. En lite svagare mars månad har visserligen gjort att hemmalaget tappat mark i tabellen, men det är fortfarande ett lag som sticker ut där uppe i toppen.

Samtidigt harvar Arizona Coyotes runt i bottenskiktet och har bara tre poäng till godo på jumbon Buffalo Sabres just nu. Slutspelsdrömmen är död och att försöka motivera sig till slutet av säsongen är inte vidare enkelt. Det stora problemet är det klena målskyttet och den väldiga oförmågan att vinna sina matcher. -52 i målskillnad är inte heller någonting att skryta med. Ska vi se någonting positivt finns det en viss trend från mitten av mars och framåt som faktiskt ser okej ut, med fem vinster på de nio senaste. Mestadels handlar det om vinster mot bottenkollegor, men 4-1-skrällen borta mot Tampa Bay Lightning senast sticker trots allt ut lite.

Frågan är dock att det mest var en slump och att laget nu står inför en lika tuff match igen, men nu inte riktigt orkar hela vägen? Vegas Golden Knights är dessutom i behov av poäng för att haka på i den absoluta toppstriden inför kommande slutspel.

Är det skrälläge?

Spelbolagen har en solklar favorit inför matchen och med tanke på att Vegas Golden Knights har fyra raka vinster mot Arizona Coyotes den här säsongen går det att förstå. Å andra sidan har slagläget aldrig varit bättre för gästerna och det faktum att de är så extremt undervärderade öppnar faktiskt för ett skrällspel för den som är lagd åt det hållet.

Det ska sägas att hemmalaget har en del skadebekymmer att beakta, däribland Oscar Lindberg som är borta med hjärnskakning. Reilly Smith, Luca Sbisa, William Carrier och Clayton Stoner spelar inte heller den här matchen. I Arizona Coyotes är skadeläget något bättre, men tunga pjäser som Niklas Hjalmarsson, Jason Demers och Laurent Dauphin är otillgängliga. Det är dock ett betydligt bättre skadeläge än tidigare.

Här sätter vi in en liten skrällpeng och lutar oss tillbaka.

Arizona Coyotes +0.0 (asian handicap) spelas till 3,75 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Arizona Coyotes +0.0 (asian handicap)
Odds:  3,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, torsdag 29/3
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 59%
X: 22%
2: 21%
Över 5,5 mål: 53%
Under 5,5 mål: 51%