10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Vegas Golden Knights – San José Sharks 27/4: Ruggigt slutspelsmöte

Slutspelsrunda två bjuder på idel kanonmöten och det går sannerligen inte att benämna matchen mellan Vegas Golden Knights och San José Sharks som någonting annat. Stanley Cup när det är som bäst.

Två lag som verkligen har imponerat så här långt i Stanley Cup-slutspelet gör upp redan i den andra omgången och visst känns det nästan som lite slöseri? Det här är en match som hör hemma betydligt senare i tävlingen, inte minst med tanke på formen som lagen besitter.

Vegas Golden Knights fortsätter att gå från klarhet till klarhet under sin första säsong någonsin i NHL och efter fyra raka vinster mot Los Angeles Kings är laget nu framme i den andra slutspelsrundan. Det är rakt igenom imponerande.

Vad som imponerar än mer är sättet som Golden Knights tog sina segrar mot Kings, där flera av matcherna var extremt jämna och kunde sluta precis hur som helst. Men ett helt galet målvaktsspel från Marc-André Fleury och en dödlig effektivitet när det behövdes som mest framåt la grunden till avancemanget. 4-0 i matcher känns som aningen stora siffror i förhållande till hur spelet ser ut, men det är samtidigt en tydlig indikation på att detta Golden Knights minsann är ämnade för större uppgifter. Det är ingen liten fluga direkt.

En given karaktär på matchen

San José Sharks å sin sida imponerande minst lika mycket och slog ut Anaheim Ducks, som klev in i mötet som favoriter, med hela 4-0. Redan i första matchen hittade laget ett effektivt sätt att neutralisera Anaheim Ducks offensiv och det bar frukt hela vägen fram. Ett bra försvarsspel som också la en fin grund till offensiven, alltså.

Där går det med andra ord att hitta en likhet mellan de här båda lagen, som båda tagit sig till den andra slutspelsrundan via ett stabilt försvarsspel och en fin effektivitet framåt.

Clayton Stoner kommer inte till spel för hemmalaget, men förhoppningen är att Luca Sbisa ska vara spelklar. Hos gästerna är Joe Thornton, Barclay Goodrow och Brent Burns nära comeback.

I förra rundan släppte båda lagen in få mål och det tror vi fortsätter här, speciellt i det första mötet. Under 5,5 mål spelas till 1,92 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Matchtid inte bekräftad. 
TV:   Info kommer senare.
Stream:   

 

Uppdateras senare…

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Uppdateras senare…