Speltips inför Vegas Golden Knights – Washington Capitals 8/6: Game 5

Simon Pålsson Publicerat: 7 June 2018

Allting kan avgöras när det femte mötet i Stanley Cup-finalen nu ska avgöras natten till fredag svensk tid. Vegas Golden Knights måste vinna hemma mot Washington Capitals.

Vegas Golden Knights är sannerligen illa ute i finalen av NHL. Fyra matcher in i Stanley Cup-finalen har Washington Capitals nämligen skaffat sig en 3-1-ledning och kan nu döda spänningen helt genom att avgöra det hela natten till fredag svensk tid.

Efter tre raka vinster lär självförtroendet dessutom vara på topp i Washington Capitals, som rimligen känner sig trygga i sin egen förmåga för närvarande. Bevisligen har laget inga som helst problem att såra sina motståndare, vare sig det är på bortaplan eller hemmaplan.

Game 5 spelas i Nevada och Vegas Golden Knights behöver hitta tillbaka till farten som laget haft tidigare under slutspelet och som bland annat gav en vinst i det första mötet med Washington Capitals. Där och då gjorde laget hela sex mål inför sin hemmapublik och även fall det inte behövs lika många mål för att vinna är det den typen av fartfyllda insats som behövs.

Målrikt? Förmodligen!

Så här långt har matchserien visat sig väldigt målrik, någonting som knappast kan ha kommit som en överraskning för någon med tanke på lagens oerhörda spets. Det finns flertalet världsklasspelare i båda läger och när den offensiva kraften släpps lös märks det direkt.

Inför det femte mötet lär Washington Capitals ha en väldig god känsla inom spelargruppen. Laget åker nu västerut med goda förhoppningar om att få lyfta pokalen, men med tanke på förutsättningarna och 3-1-ledningen är pressen inte på dem, utan på Vegas Golden Knights. Ett synnerligen gynnsamt utgångsläge alltså.

William Karlsson och Colin Miller spelar troligen matchen, medan Brayden McNabb, William Carrier och Malcolm Subban är osäkra. Hos gästerna finns det inga som helst avbräck att rapportera om.

Här lär Washington Capitals ha rimliga möjligheter att hota och därför kliver vi in på ett målspel. Washington Capitals över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,85 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos wiLLIAM hILL – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  02:00, fredag 8/6
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: