Speltips inför Washington Capitals – Montreal Canadiens 20/1: Dubbelt upp

Simon Pålsson Publicerat: 17 January 2018

Washington Capitals ångar på mot slutspelet och ska nu städa av Montreal Canadiens i ännu en NHL-match, som spelas natten till lördag svensk tid.

Tre NHL-matcher står på schemat natten till lördag svensk tid och för egen del investeras mest intresse i mötet mellan topplaget Washington Capitals och säsongens stora besvikelse Montreal Canadiens. Efter att ha varit en självklar del av toppstriden i många säsonger har Canadiens den här säsongen famlat i mörkret och känns nu helt utom räddning vad gäller slutspelsplatserna.

Inte heller är formen särskilt god, där det övergripande problemet egentligen handlar om spelet på bortaplan. Där är laget direkt svaga och förlorar så gott som alltid. Två vinster på de tolv senaste är ett deppigt facit, men värt att notera är att båda segrarna kom på hemmaplan. När det varit dags för bortamatcher kammar laget noll – gång på gång.

Att just möta Washington Capitals borta är inte heller det enklaste. Laget finns med i toppen av tabellen och ser ut att rusa mot slutspel i år också. Foremen är dessutom helt okej, även fall defensiven varit lite sisådär på sistone. Det släpps in för många mål och ska Capitals bli att räkna med vad det lider behöver den biten rättas till.

Trots allt klasskillnad

Washington Capitals kan forma i stort sett bästa lag i den här matchen. Den enda spelaren som är lite osäker är Andre Burakovsky som varit sjuk i veckan. I skrivande stund är det lite oklart huruvida han är redo att spela.

Montreal Canadiens har det betydligt värre vad gäller sin frånvarolista, där vi nu hittar fyra namn som inte kommer att spela borta mot Capitals. Phillip Danault, Ales Hemsky, Andrew Shaw och Shea Weber är alla otillgängliga.

Formen, läget i tabellen, skillnaden i styrka, hemmaplansfördelen och frånvarolistan. Det finns många olika parametrar värde att väga in och i våra ögon talar det mestsa för hemmalaget här.

Washington Capitals vinner (ordinarie tid) spelas till dubbla såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, lördag 20/1
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: