Dagens VM-kupong och specialspel fredag 15/6

Emil Jakobsson Publicerat: 14 June 2018

Varje dag under fotbolls VM presenterar vi en kupong med spel från samtliga av dagens VM-matcher samt ett par specialspel om du vill skruva upp spänningen i TV-soffan.

Annons:

Dagens VM-kupong fredag 15/6

14:00 Egypten – Uruguay: 2:a till 1,65
17:00 Marocko – Iran: Marocko vinner och under 2,5 mål till 3,6
20:00 Portugal – Spanien: Under 2,5 mål till 1,53

Totalt odds: 9,1 gånger pengarna hos Betfair.

Kupongförsäkring:
Betfair erbjuder ACCA EDGE vilket gör att man kan spela sitt system till ett något lägre odds men då får insatsen tillbaka som kontanter om en av ens matcher missar. ACCA EDGE oddset för denna kupong är i skrivande stund 5,32 gånger pengarna och insatsen tillbaka om en match missar.

Annons:
  Rygga kupongen hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!

Fredagens specialspel

Portugal – Spanien: Portugal vinner och Ronaldo gör matchens första mål till 10,5
Tror du på en skräll efter oroligheterna i Spanien där förbundskaptenen fick sparken två dagar innan premiären? Kan Ronaldo leda de regerande Europamästare Porugal till en vinst direkt i premiären? I så fall får du hela 10,5 gånger pengarna hos Unibet på att Ronaldo gör första målet och Portugal vinner.

Egypten – Uruguay: Över 2 fouls mot Luis Suarez till 1,72.
Egypten har en sviktande form och många frågetecken runt Salah och kommer ha fullt upp med Uruguays offensiva vapen. Suarez är tillbaka i VM efter avstängningen senast efter hans bett på Italiens Giorgo Chiellini. Vi tror att en riktigt taggad och revanschsugen Suarez kommer skruva upp tempot och Egypten måste få stopp på honom.

Egypten – Uruguay: Lag som utför flest tacklingar – Egypten till 1,6
Delvis samma motivering som förra spelet. Uruguay kommer ligga på och har otroligt många farliga offensiva vapen i Suarez, Cavani, Gomez och Stuani.

Egypten – Uruguay: Luis Suarez gör första målet till 3,65
Även om Suarez inte varit lika het i Barcelona som tidigare tror vi att det kommer brinna i hans ögon under denna match. VM 2014 slutade på ett otroligt tråkigt sätt för honom och nu ska han visa alla hur bra han är och vi tror vi får se en otroligt stark start från Suarez. Han nätade även nu senast i vänskapsmatchen mot Uzbekistan.

Alla specialspel är hämtade från Unibet.

Annons:
  Rygga spelen hos Unibet – Få 500% bonus här!
Regler & villkor gäller.

Annons: