unibet kampan vm 2018 29 juni

Här är oddsen inför kvartsfinalerna i Europa League

Lottningen inför kvartsfinalerna i Europa League är också avklarad och det väntar onekligen intressanta matcher även i den turneringen. Här är alla oddsen inför kvartsfinalerna, som alltså spelas i april månad.

Det känns verkligen som att Europa League har fått sig ett lyft de senaste säsongerna och studerar vi lagen som finns kvar i turneringen när kvartsfinalerna nu sparkar igång finns det all anledning att faktiskt erkänna att turneringen är väldigt intressant. Här är hur som helst hela lottningen med tillhörande odds.

De första mötena spelas 5 april. Returerna spelas en vecka senare, det vill säga 12 april.

  Oddsen presenteras av Unibet – Få 1 000 kr bonus hos dem här!

RB Leipzig – Marseille (1,65 – 2,25)

Emil Forsberg närmar sig åter full form och väntas bli en del av kvartsfinalerna mot Olympique Marseille med sitt RB Leipzig. På förhand känns matchen väldigt öppen och i ärlighetens namn hade båda lagen relativt tur med lottningen, men känslan är att tyskarna har en något högre högstanivå inom truppen.

Hos Unibet betalar ett avancemang för RB Leipzig 1,65 gånger insatsen, medan ett franskt avancemang ger 2,25 gånger dina investerade stålar.

Arsenal – CSKA Moskva (1,25 – 4,00)

Inför lottningen var Arsene Wenger mycket tydlig med att han gärna undvek Atletico Madrid i kvartsfinalen, men nu väntar match mot ett annat meriterat motstånd i form av CSKA Moskva. Självklart har ryssarna inte samma höjd som Atletico Madrid, men det är aldrig lätt att möta ett disciplinerat och hårdfört CSKA Moskva. Pontus Wernbloom lär synas i dubbelmötet. Han tycker ju om att sätta tänderna i stora lag.

Unibet värderar Arsenal som klara favoriter. Ett avancemang för engelsmännen ger 1,25 gånger krämen och ett ryskt avancemang bidrar med 4,00 gånger såsen till din bankrulle.

Atletico Madrid – Sporting CP (1,20 – 4,60)

Det lag alla ville undvika – Atletico Madrid – kommer nu att ta sig till Portugal för match mot Sporting CP. Det är trots allt en match med en tydlig favorit och det enda som kan stoppa spanjorerna är väl egentligen motivationen? På förhand känns det som onekligen som att skillnaden mellan lagen är för stor. Atletico Madrid har dessutom ingenting annat att fokusera på under våren då ligatiteln anses körd. Det är ingen hemlighet att Atletico Madrid är oerhört starka i det europeiska cupspelet heller.

Unibet är inne på samma spår och håller Atletico Madrid som favoriter till 1,20 gånger det investerade kapitalet. Ett portugisiskt avancemang ger 4,60 gånger krämen.

Lazio – RB Salzburg (1,55 – 2,50)

Ett lag som förvånande nog har tagit sig hela vägen till en kvartsfinal är RB Salzburg, som dock undvek att lottas mot sin systerklubb RB Leipzig. Efter att ha slagit ut ett håglöst och lätt oinspirerat Borussia Dortmund i åttondelsfinalen väntar nu ytterligare tufft motstånd från de stora ligorna i form av italienska Lazio. Samtidigt som klubben slåss om Europaplatser i Serie A kan Lazio alltså avancera till semifinal i Europa League då de trots allt får anses som klara favoriter inför den här kvartsfinalen.

Hos Unibet ger ett italienskt avancemang 1,55 gånger såsen och ett österrikiskt sådant ger 2,50 gånger dina investerade riksdaler.

Observera att oddsen är en färskvara och att dessa troligen rör sig inpå avspark i de första mötena.

 

 

Titelvinnare Odds Spelbolag
Atletico Madrid  2,50
Arsenal  4,00
RB Leipzig  10,00
SS Lazio  10,00
Marseille  13,00
RB Salzburg  17,00
Sporting CP  51,00
CSKA Moskva  51,00