unibet kampan vm 2018 29 juni

Här är oddsen inför semifinalerna i Europa League

Lottningen inför semifinalerna i Europa League är avklarad och det väntar onekligen två intressanta matcher i denna turnering. Här är alla oddsen inför semifinalerna, vars inledande möten spelas 26 april och med returmöten den 3 maj.

Nu blir det allvar i Europa League när båda fyra lag återstår i turneringen. I potten ligger, förutom en viktig titel, en plats till Champions League nästa säsong och den är det många som gärna tar. Här är hur som helst hela lottningen inför semifinalerna och vilka odds som gäller på förhand.

De första mötena spelas 26 april. Returerna spelas en vecka senare, det vill säga 3 maj.

  Oddsen presenteras av Unibet – Få 1 000 kr bonus hos dem här!

Arsenal – Atletico Madrid (2,40 – 1,58)

Arsenal kliver in i dubbelmötet med spanska Atletico Madrid som klara underdogs, men är det något lag som kommer att vara motiverat är det sannerligen Arsenal. För att få spela Champions League nästa år krävs en titel i Europa League och då måste Atletico Madrid helt enkelt passeras. Går det?

Hos Unibet betalar ett avancemang för Atletico Madrid 1,58 gånger insatsen, medan ett engelskt avancemang ger 2,40 gånger dina investerade stålar.

Marseille – RB Salzburg (1,62 – 2,25)

Marseille tog sig vidare efter en galen match mot RB Leipzig och möter nu nästa lag från samma koncern – hur sjukt det nu än är att prata i sådana termer när det är fotboll. RB Salzburg har aldrig varit så här långt i en europeisk turnering, men har många gånger nosat på att ta sig in till Champions League. Där har bland annat Malmö FF varit hindret två gånger om, men kanske kan österrikarna ta sig dit via en titel i Europa League? Bättre chans att så här får laget knappast.

Unibet värderar Marseille som klara favoriter. Ett avancemang för fransoserna ger 1,62 gånger krämen och ett österrikiskt avancemang bidrar med 2,25 gånger såsen till din bankrulle.

 

Observera att oddsen är en färskvara och att dessa troligen rör sig inpå avspark i de första mötena.

 

 

Titelvinnare Odds Spelbolag
Atletico Madrid  2,10
Arsenal  4,00
Marseille  5,00
RB Salzburg  8,00