Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Semifinaler i Champions League: Här är oddsen på vilka som går vidare

Äntligen är lottningen inför kommande semifinaler i världens finaste klubblagsturneringen avklarade. Champions League dukar upp två oerhört intressanta semifinaler. Här är alla oddsen inför semifinalerna, som avgörs i slutet av april och i början av maj.

Efter ett par duktiga skrällar i kvartsfinalerna är vi nu framme vid semifinalerna i Champions League och nu känns det som precis allting kan hända. Här är hur som helst hela lottningen med tillhörande odds.

  Oddsen presenteras av Ohmbet – Få 1 000 kr bonus hos dem här!

Bayern München – Real Madrid (2,10 – 1,65)

Det var verkligen på håret, men Real Madrid tog sig åter till semifinal i Champions League. Nu väntar ännu en svår motståndare i form av det tyska mästarlaget Bayern München. Är det äntligen dags för den tyska storklubben att nå hela vägen fram i Champions League? Det här kunde mycket väl ha varit finalen.

Hos Ohmbet betalar ett avancemang för Real Madrid 1,65 gånger insatsen, medan ett tyskt avancemang ger 2,10 gånger dina investerade pesetas.

Liverpool – AS Roma (1,36 – 2,87)

Liverpool stod för en fantastisk insats i dubbelmötet med Manchester City, men några som stod för en ännu mer uppseendeväckande insats för italienska AS Roma. Trots underläge med 4-1 mot Barcelona kunde laget vända dubbelmötet genom 3-0 på hemmaplan. Nu väntar ett tufft, men kanske överkomligt, motstånd i semifinalen. Mohamed Salah kommer bland annat tillbaka till Rom.

Ohmbet har redan odds uppe inför semifinalen. Ett avancemang för engelsmännen ger 1,36 gånger krämen och ett italienskt avancemang bidrar med 2,87 gånger såsen till din bankrulle.

 

Observera att oddsen är en färskvara och att dessa troligen rör sig inpå avspark i de första mötena.

 

 

Titelvinnare Odds Spelbolag
Real Madrid  3,00
Bayern München  3,25
Liverpool  3,25
AS Roma  9,00