11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips Björklöven – Modo 21/9: Enströms comeback

Hockeyallsvensk premiär! Björklöven tar emot hårdsatsande Modo i ett hett Norrlandsderby direkt i premiären och vi har hittat ett bra speltips inför Tobias Enströms comeback i Modo.

Annons:

Hockeyallsvenskan får en riktigt rivstart när de två rivalerna med drygt 10 mil mellan varandra ställs mot varandra direkt i premiären. Mycket fokus den här säsongen ligger även på Modo efter att Tobias Enström lämnat Winnipeg Jets för att komma hem till Modo vilket är utan tvekan säsongens största nyförvärv i Sverige, även om vi räknar in SHL.

Förutom Enström hittar vi den här säsongen bland annat Jonathan Jonson och Tom Hedberg som båda kan visa sig väldigt viktiga för Modo under säsongen.

Förra säsongen slutade Modo 10:a i Hockeyallsvenskan och trots den svaga placeringen har lagt väldigt höga förväntningar och krav på sig den här säsongen. De flesta experter håller de som topp 3 i Hockeyallsvenskan och siktet är givetvis inställt på SHL.

Björklöven kom femma förra säsongen och har haft en rejäl omsättning i spelartruppen men det ser spännande ut och laget kan absolut vara där uppe och kriga i tabellen igen. En placering runt 4-6 känns fullt rimligt. Bland deras nyförvärv sticker främst hemvändaren Alexander Hellström som spelat i SHL de tre senaste säsongerna ut.

Svårt att veta vart lagen står

Så här inför premiären är det alltid svårt att veta vart lagen står. En sak däremot som sticker ut är hur ärlig Modos huvudtränare Björn Hellkvist var i klubbens egen webbsändning inför matchen där han tog fram stora sågen efter lagets träning under torsdagen.

– Jag tycker intensiteten var vek, fysiska spelet uteblev och lös med sin frånvaro. Passningsspelet var katastrof och passningsmottagningarna ännu sämre. Det var inte bra helt enkelt.
Ord och inga visor med andra ord.

Björklöven har även starka resultat nu under försäsongen. De vann bland annat med 3-0 mot just Modo och har efter det tvingar fram förlängning mot SHL-lagen Timrå samt Modo där de vunnit en och förlorat en. Hemmapremiären mot Modo nu på fredag är dessutom slutsåld så hemmalaget kan vänta sig rejält stöd från publiken.

Vi tror på Björklöven här och har hittat ett riktigt starkt odds då Betser ställer ut hela 2,35 gånger pengarna på den raka ettan vilket kan jämföras med 2,15 hos bland annat Ohmbet. För den som vill säkra finns moneyline till 1,8 men jag ser bäst värde i den raka ettan.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Rak etta
Odds: 2,35  (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 19:00 fredag 21 september 2018
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: