19 maj 2018 Sundsvall Östersund Speltips

Speltips inför Arsenal – Östersund 22/2: Blir att åka av?

Rotation och blickarna på annat i Arsenal. Tusentals bortafans och klubbens största match i historien för Östersund. Ändå – inte ska väl den svenska kometen ha mycket att sätta emot på Emirates Stadium?

ODDSBOOST: Få 50,00 (!) i odds för Östersund att vinna matchen. Klicka här för att läsa mer och ta del av det unika erbjudandet.

Östersund fick bekänna färg, kort och enkelt. Att komma förbi klubbar som PAOK och Galatasaray samt ett gruppspel med motstånden Athletic Bilbao, Hertha Berlin och Zorya visades vara en sak – att ställas mot Arsenal en annan.

0-3 slutade det på Jämtkraft Arena. Östersund hade chansen att reducera från straffpunkten via Tom Pettersson i matchens slutspurt, men den sumpades. Å andra sidan – i praktiken hade det spelat mindre roll med 1-3 eller 0-3 till en retur på Emirates. Det är redan klappat och klart.

Innan den matchen spelade Östersund mot Trelleborg i Svenska Cupen och vann där med de omvända siffrorna från torsken senast, 3-0. Flera av de främsta pjäserna har lyckats behållas och klubben kan mycket väl bli en utmanare uppe i den allsvenska toppen.

Arsenal är i lite halvdan form och har svikit i ett flertal matcher under spelåret som helhet, och i synnerhet de senaste månaderna. Att vinna Europa League är deras starkaste aktie för att nå nästa upplaga av Champions League – och med startelvan i det första mötet mot ÖFK visade de att turneringen tas på största allvar.

Trots allt – ÖFK utan chans

När det redan är klart för Arsenal – som om det inte vore det på förhand… – har det deklarerats att rotation blir det på tal om. Detta när siktet är på helgens Ligacupfinal mot Manchester City.

Men vi kan trots allt få se spelare som Welbeck, Mkhitaryan och Mertesacker på planen – alla sådana som vill stärka deras ställningar i truppen. De vill säkerligen visa framfötterna.

Hur stor hajp det än må råda i Östersund, med klubbens i särklass största match i historien, ska de inte vara i närheten av Arsenal, deras rotation till trots. Bortamålen ser vi som ganska osannolika och minst två borde “Gunners” stå för. Tanken: att de vinner enkelt.

Speltipset? Arsenal -1,5 mål (asian handicap) till 1,84 gånger fläsket hos LeoVegas. Då sitter spelet om de vinner med minst två baljors marginal, och det borde de väl?

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kronor bonus + 200 kr mobilspel)
Spelstopp: 21:05, torsdag 22/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 17%
2: 9%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%

 


Speltipset - betygsatt

Betyg
Summary
Tror ni också på Arsenal denna afton? Vi ger speltipset topprekommendation!
5