30 januari 2020 Barcelona Leganés Speltips

Speltips inför Barcelona – Valencia 14/4: Spanskt toppmöte

Det blir ett riktigt spanskt toppmöte på lördagseftermiddagen. Då ska Valencia försöka störa ett förmodat ganska stukat Barcelona, som tidigare i veckan åkte ut ur Champions League. 

Det blev verkligen inte vad Barcelona hade hoppats på tidigare i veckan. Det som kändes som en redan säkrad plats i Champions League-semifinalen blev en rejäl käftsmäll när Roma vände på 4-1 från det första mötet till totalt 4-4 och därmed avancemang tack vare fler bortamål.

Italienarna lyckades att neutralisera hela Barcelona – däribland storstjärnan Messi – medan gästande Barcelona inte kunde få stopp på Roma. Frågan är hur laget hanterar denna käftsmäll? Nu finns det inte mycket mer kvar att spela om den här säsongen då Champions League troligen var det stora kvarvarande målet.

Mycket av lagets storhet har tidigare legat i den omedelbara förmågan att alltid revanschera sig och inte gräva ner sig efter svaga insatser. Orkar laget det här också? Nu väntar nämligen match hemma mot Valencia i ligaspelet och vanligtvis är det ett tufft möte. Det krävs med andra ord full koncentration för att plocka tre pinnar här.

Motivationen talar för Valencia

Ligaguldet ska redan vara säkrat för Barcelona, men Valencia har mer att kämpa för i skrivande stund. Med sju matcher kvar av säsongen har laget en poäng till godo på fjärdeplacerade Real Madrid, men bara tre poäng upp till andraplatsen och Atletico Madrid. En bortavinst på Camp Nou hade med andra ord tätat till racet om en andraplats.

Sergi Samper är inte tillgänglig för Barcelona i den här matchen, men vad som är värre är att Ivan Rakitic och Lucas Digne är aningen osäkra till spel. Å andra sidan får laget troligen in Jordi Alba och Samuel Umtiti i startelvan igen, vilket även väntas röra Sergio Busquets.

För Valencias del är Francis Coquelin och Javi Jimenez inte i disponibelt skick och kommer inte til lspel här, men Toni Lato och Gabriel Paulista är tillbaka från sina respektive skador.

Hur som helst bör Valencia ha goda möjligheter att kunna störa ett lätt stukat Barcelona här. Formen är väldigt god, medan Barcelona i ärlighetens namn inte har mycket mer än sin heder att spela för här. De senaste mötena mellan lagen har också blivit täta.

Valencia +1,75 (asian handicap) spelas till 1,92 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Valencia +1,75 (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:15, lördag 14/4
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 17%
2: 10%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 33%