Speltips inför Daniil Medvedev – Felix Auger Aliassime 9/8: Lång match

Simon Pålsson Publicerat: 8 August 2018

Felix Auger Aliassime har öppnat Rogers Cup på ett minst sagt imponerande sätt och 18-åringen ställs nu mot ryssen Daniil Medvedev natten till torsdag.

Annons:

Rogers Cup fortsätter natten till torsdag och då väntar bland annat hemmahoppet Felix Auger Aliassimes andra match i turneringen. Med publiken i ryggen ska han försöka välta ryssen Daniil Medvedev, en spelare som han vanligtvis borde få svårt att slå.

Å andra sidan är förutsättningarna lite annorlunda nu. Med stödet från publiken i ryggen, fin form sedan tidigare och dessutom en stark första match i turneringen i ryggen borde Felix Auger Aliassime ha goda möjligheter att åtminstone göra match av det här. Det speglas inte minst i spelbolagen sätt att värdera matchen, där ryssen visserligen är favorit, men inte alls så stort som om matchen hade spelats på europeisk mark.

Felix Auger Aliassime öppnade Rogers Cup med att vinna 2-0 mot Lucas Pouille, en spelare som verkligen inte lever upp till sitt forna jag längre. Å andra sidan är 2-0 alltid imponerande och Felix Auger Aliassime kan inte göra mer än att vinna.

En tät match att vänta

Felix Auger Aliassime är fortfarande bara rankad 133 i världen och ska med det sagt inte överskattas heller. Men formen är som sagt god och den blott 18-åriga spelaren har så fantastiskt mycket talang i sin kropp. Det märks tydligt.

Daniil Medvedev har tagit sig till Rogers Cup via kvalet och har därför hunnit lbi varm i kläderna, men efter en fantastisk säsong 2017 har det inte lyft det här året. Mot Jack Sock satt segern kan hårt inne och vi tror att det kan bli någonting linkande nu. Hemmahoppet kommer åtminstone inte att vika ner sig.

Över 22,5 game spelas till 1,89 gånger krämen hos Unibet. Det här borde gå till tre set.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 22,5 game
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  Tidigast 02:00, torsdag 9/8
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo