11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips inför Danmark – Frankrike 26/6: Över trippla insatsen

Nivån höjs rejält inför tisdagens möte mellan Danmark och Frankrike, där nordborna också kan bli klara för åttondelsfinalerna i VM 2018. Förutsättningarna kan tala för en lite special andra halva av matchen.

Annons:

Nummer ett mot nummer två. Danmark mot Frankrike. Grupp C är det vi tittar närmare på…

Utan att imponera har ”Les Bleus” städat av såväl Australien som Peru, båda med uddamålen. Det innebär att de redan är klara för åttondelsfinal och den enda faran är att petas ner från förstaplatsen av Danmark och således riskera en värre lott i nästa fas av mästerskapet.

För att det ska inträffa behöver Danmark, som vunnit över Peru och spelat oavgjort mot Australien, vinna matchen. Vid händelse av ett kryss blir de, oavsett resultat i den parallella matchen, klara tvåor. Främsta fokus där, förstås.

Det är med andra ord en hel del på spel, inte minst för danskarna. Gemensamt med Frankrike har de emellertid att spelet inte rullat på som önskat och tittar vi på de två inledande matcherna hade de lika väl kunnat stå på en pinne, istället för de fyra de har nu, baserat på hur matcherna utvecklats.

Danmark har Yussuf Poulsen avstängd och William Kvist på skadelistan inför matchen medan Frankrikes Samuel Umititi och Djibril Sidibe båda är tveksamma för spel.

Avvaktande andra halva

Frankrike är klara för åttondelsfinal och vill nu säkra upp förstaplatsen. Danmark vill i första hand fixa ett kryss. Absolut främsta prioritet.

Och vad talar det för, om inte målsnålt och tillknäppt? Framförallt tänker vi att detta kan komma att prägla den andra halvleken och de senare faserna, i synnerhet om det står lika på tavlan. Vem kommer då vilja riskera någonting? Ingen förstås.

Danmark är dessutom erkänt välorganiserade och svåra att få hål på medan Frankrike tenderar att svika och har svårt att få ut max av deras världsnamn.

Känslan är att det här bara kan komma att spelas av. Generella underspel lockar, men vi finner störst intresse i ett dito från den andra halvleken.

Under 0,5 mål i andra halvlek tas således till oddset 3,10 hos Ladbrokes. Den kan spelas i alla fall 25-30 punkter neråt.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål (andra halvlek)
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes
Spelstopp: 16:00, tisdag 26/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Danmark – Frankrike

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.