18 oktober 2018 DC United Toronto Speltips

Speltips inför DC United – Toronto 18/10: Given position

Bättre form, större motivation och fördel av hemmaplan. DC United ser ut att vara en favorit att lita på inför nattmatchen, svensk tid, mot Toronto. Vinner – och det med bekväma siffror?

Annons:

Under natten mot torsdagen spelas tre matcher i MLS och vi dissekerar alltså den mellan DC United och Toronto på Audi Field, med start 01:30.

På ena sidan står ett DC United som på ett närmast mirakulöst sätt lyft från botten, till att nu inför slutspurten av seriespelet hittat upp till playoffområdet – men inte utan att vara i riskzonen.

Med tre matcher har de ynka pinnen ner till Montreal Impact, som däremot bara har två matcher att avverka, på död mark. En vinst här skulle med andra ord innebära ett stort kliv mot att säkra drömmen. Lyftet har kommit via åtta förlustfria matcher, fem vunna och tre kryss, samt endast två förluster på de 15 senaste matcherna.

För Toronto är racet över sedan en bra tid tillbaka. I takt med att situationen blivit som såhär, hopplös, har gnistan tappats och de förlorat fyra av deras sex senaste matcher. Lätt hänt, såklart. Sist föll man med 1-2 när Vancouver Whitecaps kom på besök till BMO Field.

Indisponibla för DC United är Junior Moreno och Ulises Segura, som är på landslagsuppdrag, samt Taylor Kemp, David Ousted, ”Vytas”, Chris Odoi-Atsem samt Oniel Fisher. Gästerna har Asttone Morgan, Jay Chapman, Jonathan Osorio, Tosaint Ricketts, Michael Bradley, Marky Delgado och Victor Vazquez out.

Form, klass och hemmaplan

Sättet som DC United hämtat andan och successivt steppat upp under slutfasen på seriespelet imponerar enormt. Det tyder på moral och att det de facto finns kvalitéer hos dem.

Den stora nyckeln har varit det lyckade hemmaspelet, där facit står i fantastiska 11-2-2. Detta kan jämföras med Torontos bortafacit om 2-4-9.

DC United är 11 pinnar före Toronto i tabellen och har extremt mycket att spela för – mot ett Toronto som mest verkar vilja spela av säsongen och samla krafterna inför framtida uppgifter.

Matchens speltips blir därför DC United -0,75 mål (asian handicap) till oddset 1,84 hos Unibet. Då får vi halv vinst på spelet om de skulle plocka hem det med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: DC United -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:30, torsdag 18/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.