Speltips inför Diego Schwartzman – Alexandr Dolgopolov 19/1: Tredje omgången

Simon Pålsson Publicerat: 17 January 2018

Tredje omgången i årets första Grand Slam-turnering för världens bästa tennisspelare smyger nu igång. Här fokuserar vi primärt på mötet mellan Diego Schwartzman och Alexandr Dolgopolov.

Så är vi framme vid den tredje omgången i årets för Grand Slam, Australian Open. Här väntar bland annat mötet mellan argentinaren Diego Sebastian Schwartzman och ukrainaren Alexandr Dolgopolov.

När allt kommer omkring lär det här inte vara spelare som finns med i diskussionerna, även fall båda tillhör den grupp av spelare som ofta smyger med en bra bit och som sällan gör bort sig. Å andra sidan saknas den där riktiga toppen i prestationer för att kunna ta sig hela vägen när de allra bästa finns med i tävlingen.

Hur som helst kommer vi gå tydligt på ett rakt spel här då vi anser att den ena spelaren är klart bättre än den andra. Alexandr Dolgopolov har åtminstone talangen att vara en väldigt duktig spelare och vore det inte för hans ojämnhet tror vi att han hade varit betydligt högre upp på rankingen. Ukrainaren har fina grundslag och en edge i sitt spel som gör honom svår att komma inpå. Det är en stor fördel.

En vinnare lokaliseras

Diego Schwartzman är en spelare som ofta finns med ett tag, men som sällan är med när det görs upp på allvar. Mot lite bättre spelare har han ett riktigt deppigt facit och lyckas sällan skaka liv i matcherna. Så här långt i turneringen har han två segrar, 3-2 mot Dusan Lajovic och 3-0 mot Casper Ruud. Det är såklart starkt att ta sig vidare, men det är å andra sidan inga spelare som skrämmer särskilt mycket.

Alexandr Dolgopolov har gått rent så här långt, mot Andreas Haider-Maurer och ibland lite svårspelade Matthew Ebden. Å andra sidan väntar turneringens tuffaste utmaning nu.

Med det sagt håller vi ukrainaren som klar favorit. Spelarna möttes för några veckor sedan och då vann Alexandr Dolgopolov i raka set, också det i Australien. Den turneringen spelades i Brisbane.

Det raka spelet på Alexandr Dolgopolov spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Alexandr Dolgopolov vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 04:50, fredag 19/1
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: