Speltips inför Empoli – Milan 27/9: Underhållning från Serie A

Spelbloggare Publicerat: 27 September 2018

Blickarna riktas mot Italien, Serie A och Stadio Carlo Castellani. Underhållningen bjuder Empoli och AC Milan på – och speltipset, det bjuder vi på.

Annons:

Vi har ett Empoli som med allt de kan ska försöka överleva i Serie A. Som nykomlingar och med ett uddlöst material, utan spets och vidare bredd, finns det inte mycket mer att kräva från deras sida.

Efter att ha vunnit premiären, har det blivit så lite som en pinne i de fyra påföljande matcherna: tre förluster och ett kryss. Detta fastän spelschemat varit av den lättare varianten. Sist blev det en 1-3-förlust när Sassuolo besöktes, där den första halvan av matchen var välutförd. Den andra, klart sämre.

Vad som emellertid ska nämnas är att de bara spelat två av matcherna på hemmaplan och där löst årets enda trea samt förlorat med knappa 0-1 mot Lazio. Är det på Stadio Carlo Castellani som pinnarna ska trilla in?

Ambitionen för AC Milan är att åter bli en maktfaktor i Italien som Europa och det finns ett spelarmaterial som i alla fall skulle kunna räcka för en Europaplats, men det finns mycket att förbättra. Hittills: fem pinnar på fyra matcher.

En som levererat hyfsat, men som det ska finnas mer att hämta av, är den inlånade stjärnstrikern Gonzalo Higuáin. Han har hittat nätet vid dubbla tillfällen hittills i Serie A samt vid ett i Europa League-premiären.

Minst dubbla mål från Milan

Bortamatcher i Serie A är alltid svåra, även de mot tippat bottenmotstånd – alltså bland annat Empoli. Men här Milan ha en bra chans och målspelen på dem lockar mer än de raka spelen.

Anledningen till det? Att Milan slarvat en del, som när 2-1 tappades till 2-2 hemma mot Atalanta i slutsekunderna senast. Annars har man smällt in två baljor mot även Napoli samt Roma. Att Gonzalo Higuáin nu hittat formen stärker förstås vår tro på målen.

Empoli åkte på tre baklängesmål i förra veckans möte med Sassuolo. Av den matchen att döma – knappast ett försvarsspel att lita på…

Milan över 1,5 mål kan synas till 1,75 x insatsen hos Ohmbet och det nästan lika bra betalt som spelet på den raka tvåan.

Observera att Empoli saknar Luca Antonelli, Afriyie Acquah samt Miha Zajc inför matchen. Milan har Andrea Conti, Ivan Strinic och Riccardo Montolivo out.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan över 1,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/9
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.