Speltips inför Fiorentina – Lazio 18/4: 3,45-oddsare uppdukad

Spelbloggare Publicerat: 18 April 2018

Det vankas en handfull Serie A-matcher under onsdagskvällen. En av de hetaste sådana spelas mellan Fiorentina och Lazio och från den höjer Spelbloggare svårighetsgraden med en 3,45-oddsare till speltips.

Fiorentinas målbild är att nå ut i Europa.
Lazios att behålla deras plats ut i Champions League, istället för att slussas till Europa League.

Och man kan lugnt slå fast att det är två lag i poängbehov, för att uppnå deras målbilder när de har sex Serie A-matcher kvar vardera att avverka innan hela kalaset ska summeras. Det höjer tempen rejält inför vad som komma skall här, på Stadio Artemio Franchi.

I slutet av förra veckan hade ”Violerna från Florens” en absolut toppchans att peta ner AC Milan från den så åtråvärda sjätteplatsen och skulle ha gjort det vid händelse av en trea i hemmamatchen mot bottenlaget SPAL, som man kom in till med toppform efter sex uppradade vinster.

Men det hela slutade med ett 0-0-kryss till Fiorentinaspelarnas stora besvikelse. Om man istället ska vända på det, till något positivt, var det den åttonde raka förlustfria matchen för deras del.

Gästande Lazio kommer från ett skållhett huvudstadsderby mot Roma, som de kom undan med 0-0 i med blotta förskräckelsen. Motståndarna hade ett par hundraprocentiga möjligheter att spräcka målnollan och med det sätta spiken i kistan under de absoluta slutminuterna, men krysset innebär fortsatt jämnt strå dem emellan samt att Inter, nedanför topp fyra, hålls på pinnens avstånd.

Försvarspjäsen Stefan Radu blev utvisad i sluttampen av derbyt och missar därför den här matchen tillsammans med skadade Patric och eventuellt stjärnanfallaren Ciro Immobile. Av rapporter att döma talar emellertid det mesta för att den sistnämnda kommer kunna medverka. Fiorentina har enbart Milan Badelj out.

Tajt match väntar

Svårighetsgraden monteras alltså upp – med en 3,45-oddsare – och tanken är som sådan att en tajt historia väntar oss, varpå krysset känns som ett mycket sannolikt utfall av det hela.

Trots behovet av poäng, känner vi lite att rädslan att förlora kan vara större än viljan att vinna för båda parter inför matchen. Fiorentina är medvetna över den rådande klasskillnaden, men är i bra form och Lazio lär inte spela ut hela registret i en tuff bortamatch.

Dessutom är det två lag som kommer från varsitt kryss, i matcher de skapade alldeles för lite i framåt.

Sammanslaget har vi helt enkelt svårt att skilja lagen åt och det raka krysset är ett superintressant alternativ för den som vill skruva upp oddset på spelfronten.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: