11 maj 2019 aston villa speltips odds betting weba

Speltips inför Fulham – Aston Villa 26/5: Vilka når Premier League?

Den sista Premier League-platsen ska delas ut på lördagskvällen när Fulham och Aston Villa gör upp i playoff-finalen från Championship. En perfekt aptitretare inför vad som komma skall i Champions League-finalen.

Det är inte bara fotbollsvärldens kanske allra mest värdefulla match rent ekonomiskt, det är också en fantastiskt spännande match mellan två lag som verkligen hör hemma i Premier League. På lördagen spelas finalen i playoff till Premier League mellan Fulham och Aston Villa.

För bara några säsonger sedan fanns båda lagen med i Premier League och harvade ofta omkring på den övre halvan. För många är det här två givna inslag i den engelska toppfotbollen. Till nästa säsong får vi nöjet av att följa antingen Aston Villa eller Fulham i finrummet igen, men på lördagen ska det avgöras vilket av lagen som kniper den sista platsen.

Det är alltså dags för playoff-final. Det är en match som gäller. Det är Wembley som är skådeplatsen. Det är Premier League som ligger i potten. Det här är är matchen som har allt, med två stora supporterskaror på läktarna och enorma ekonomiska möjligheter i potten, men där allt ändå avgörs på planen. Det här blir en perfekt aptitretare inför Champions League-finalen ett par timmar senare.

Ett tillknäppt möte

Vad som har kännetecknat egentligen båda lagen – men allra främst Aston Villa – under egentligen hela den här säsongen är ett stark försvarsspel. Det är ingen hemlighet att det ofta är vägvinnande i Championship, är en trygg organisation och en solid försvarslinje går att luta sig mot under den milslånga serien och ett eventuellt tufft playoff. Precis så har också varit fallet.

Aston Villa, med bland annat John Terry i mittlåset, har tagit sig till final i playoff genom att slå Middlesbrough med totalt 1-0 i semifinalen, som alltså spelas över två möten. 1-0 borta räckte och väl hemma på Villa Park var det bara att krypa hemåt. Under hela våren har laget varit svåra att göra mål på och när det gäller som mest tas inga risker.

Fulham hade det lite tuffare och lyckades vända 1-0-underläget mot Derby County tack vare 2-0 hemma i returen. Fulham förlorade i den avslutande omgången i Championship oh förlorade därigenom sin plats i Premier League till Cardiff City. Därmed var laget också klart närmare Premier League än Aston Villa, men frågan är om inte laget från Birmingham har en aningen bättre defensiv än Fulham? Och är det inte just det som behövs i den här typen av matcher?

Hur som helst ser vi framför oss en väldigt jämn historia med två lag som ogärna tar några risker. Underspelet lockar, men oddset är slaktat.

Båda lagen INTE göra mål spelas därför till 1,80 gånger krämen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 26/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.