Speltips inför Halmstad – Helsingborg 14/6: Ovisst toppmöte i Superettan

Spelbloggare Publicerat: 13 June 2018

Det är inte bara VM på tapeten, utan även ett toppmöte från Superettan – femman Halmstad mot tredjeplacerade Helsingborg. Här är väl oddssättarna ute på tunn is? Det bäddar för ett klart värdespel.

Annons:

Superettan rullar på även under denna mästerskapstid och här är det fokus på toppstriden, de som slåss om de allsvenska kontrakten.

Här är både Halmstad och Helsingborg medverkande, i den där kampen. Två klassiska klubbar. HBK åkte ur Allsvenskan så sent som i fjol, medan Helsingborg spelade där sist 2016.

Helsingborg återfinns på seriens tredjeplats, alltså kvalditot, och skulle vid händelse av en trea här peta ner AFC Eskilstuna från andraplatsen samt, om det blir med siffror större än uddamålet, Falkenberg från tronen.

Kvällens värdskap, Halmstad, är i sin tur tre pinnar på efterkälken mot skåningarna. Konkurrensen är stenhård och det är svårt att skilja åtminstone toppkvintetten från varandra. Kan sluta lite hur som helst dem emellan.

Upplagt för en härlig fotbollsmatch är det också, när båda parter är i fantastiskt fin form. Varken HBK eller HIF har förlorat på åtta matcher vardera. Det höjer tempen rejält inför matchen. Vilken – om någon – svit bryts?

Värdet på HBK

Halmstad var illa ute i förra veckans hemmamatch mot Frej och om det inte vore för två sena mål hade matchen förlorats – istället 2-2. Det är förstås en besvikelse även det, men att sväva vidare på den här förlustfria sviten betyder sannolikt mycket för moralen.

Innan dess har HBK levererat starkt, stabilt och det understryker hela resultatfacit, 6-3-2, väl. På hemmaplan ska det ännu mer till för att sätta stopp för deras framfart.

Gästerna kommer från ett fantastiskt resultat, när Degerfors städades av med siffrorna 4-1 inför hemmapubliken på Olympia. Däremot satt det en bit inne, även om resultatet vill antyda annat.

Man hade en man mer på planen redan från matchminut 35 och fram till de avslutande 20 minuterna stod det ändå 1-1 på tavlan – innan orken slutligen tvinade för motståndarna. Vissa problem där, trots allt.

Lagen är svåra att skilja åt. Helsingborg kanske har något mer spets, men faktum är att det bara är tre poäng dem emellan och när Halmstad då har hemmaplansfördelen är det svårt att förstå varför bortalaget skulle betraktas som såhär stora favoriter.

Halmstad +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – är ett klipp till 1,82x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Halmstad +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 14/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.