1 april 2018 Hammarby Sirius speltips allsvenskan

Speltips inför Hammarby – Sirius 1/4: Trouble in paradise

Hammarby IF har lite problem inför den allsvenska premiären, men med 30 000 åskådare på läktarna borde förutsättningarna trots allt vara goda inför mötet med IK Sirius.

Äntligen är det allsvensk premiär och det går lätt att argumentera för att matchen mellan Hammarby och Sirius på Tele 2 Arena är en perfekt start på den allsvenska festen. Med över 30 000 på läktarna går det att förvänta sig en sjuhelvetes stämning och spelarna på planen förväntas vara rätt taggade de också…

Dessvärre för hemmalagets del finns det lite trouble in paradise – lite bekymmer som laget helt enkelt inte hade räknat med. För någon vecka sedan fick Hammarby in sina två sista pusselbitar och kunde på så sätt fullända sitt lagbygge inför säsongen. Då anslöt nämligen den rutinerade allsvenska forwarden Nikola Djurdjic, som har ett förflutet i både Helsingborg och Malmö FF, till klubben. Dessutom kom klubblegendaren Erkan Zengin tillbaka till Hammarby.

Men nu visar det sig att ingen av spelarna är spelklara till premiären och därmed får tränaren Stefan Billborn klara sig utan två potentiella nyckelspelare redan i den första matchen. Det är såklart tråkigt för alla inblandade, men vad som är direkt oroande är att Hammarby försvagas ordentligt i ett enda slag. Bra slagläge för Sirius, månne?

Sirius har goda minnen

Förra säsongen inledde Sirius, som då var allsvensk nykomling, också på Tele 2 Arena. Då var det visserligen borta mot Djurgården, men med tanke på att laget tog en tung 2-0-seger direkt finns det väldigt goda minnen inom laget inför den här matchen. Med två nyckelspelare otillgängliga i Hammarby lär spelartruppen i Sirius få ytterligare en boost inför matchen och plötsligt känns läget ganska gynnsamt för gästerna.

Ser vi till försäsongen har båda lagen haft stora problem att hitta ett vägvinnande offensivt spel under träningsmatcherna och cupspelet. Hammarby läcker alldeles för mycket bakåt och har det direkt tufft med organisationen. Sirius släpper också in för många mål, men har trots allt pillat in mål i så gott som alla sina matcher hittills. Det bådar gott.

Spelbolagen är tyvärr inne på samma spår som vi inför den här matchen. Båda lagen har sina styrkor offensivt, med klara brister bakåt. Det öppnar för en målrik match och i våra ögon känns det givet. Trots att spelbolagen är inne på samma spår tycker vi oss ha hittat fint värde i ett av spelen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,72 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 1/4
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 50%
X: 26%
2: 25%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 45%