Speltips inför HV71 – Malmö Redhawks 19/1: SHL på en fredag

Simon Pålsson Publicerat: 17 January 2018

Trots att det är fredag går minsann inte SHL i ide. Det tackar vi för. HV71 välkomnar nämligen Malmö Redhawks till Jönköping efter fem spelfria dagar.

Fredagens enda SHL-match spelas i Jönköping där Kinnarps Arena står värd för mötet mellan HV71 och Malmö Redhawks. Det finns utan tvekan värre sätt att inleda helgen på.

Båda lagen kommer till matchen efter en längre periods uppehåll. Den 13 januari var senast lagen spelade match, varpå det alltså funnits hela fem matchfria dagar mellan matcherna. Det är trots allt anmärkningsvärt mycket för att vara ishockey och det bör också göra att lagen hunnit alstra en del energi till det här mötet.

Som väntat finns båda de här lagen med bland de tio som ser ut att ta sig till slutspel. Det förvånar ingen. Å andra sidan har HV71 underpresterat något i förhållande till förväntningarna, med 56 poäng på 36 matcher. Å andra sidan gör poängskörden att laget bara har en poäng upp till kvartsfinalsplatsen, där nu Malmö Redhawks finns.

Spel på målmarknaden

Efter att åter ha hittat tillbaka till en stark form har Malmö Redhawks nu haft det lite tyngre i två matcher, med två raka förluster mot Luleå och serieledande Växjö Lakers. Med det i åtanke kom uppehållet med några dagars vila helt perfekt för skåningarna, som förmodligen omgrupperat sig och fått fason på spelet igen. I sina bästa stunder håller laget fortsatt väldigt höga höjder, men det är inkonsekvensen i prestationerna som kostar för många poäng.

Malmö Redhawks är som bäst när de kan spela med mycket energi och trycka framåt i banan. Med fem spelfria dagar i benen lär det inte finnas några hinder för att göra just det mot HV71. Samtidigt är revanschlustan stor, varpå vi väntar oss en öppen match till följd av gästernas offensiva inställning.

HV71 är som bekant också starka framåt och lär inte ha något emot en sådan matchbild. Därför är ett överspel på målmarknaden helt klart av intresse.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) synas till 1,76 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 19/1
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: