Speltips inför IFK Norrköping – IK Sirius 23/4: Klar fördel hemmalaget

Simon Pålsson Publicerat: 22 April 2018

Två raka hemmasegrar under den allsvenska säsongsinledningen gör att IFK Norrköping åter känns som ett starkt hemmalag. Det kan därmed bli tufft för IK Sirius på måndagskvällen.

Det har verkligen varit lite upp och ner för IFK Norrköping under inledningen på den här säsongen och med sju inspelade poäng på fyra matcher är det läge att verkligen visa sig starka på hemmaplan i omgång fem, när ett sargat IK Sirius kommer på besök.

Det råder ingen som helst tvekan om att det är hemmalaget som bör ses som klara favoriter här, inte minst med tanke på att laget trots allt har två hemmavinster på lika många försök i Allsvenskan 2018. Det har gnisslat en hel del i supporterled efter säsongsinledningen, men faktum kvarstår att laget med sin poängskörd trots allt inte startat den här säsongen på något iögonfallande svagt sätt.

Med det sagt finns det mer att ta av och med den oerhörda bredd som lagets anfallsbesättning har lär IFK Norrköping vara som allra bäst när de verkligen tar kommandot i matcherna. Hemma mot IK Sirius ska vara en sådan match och därför tror vi på en bekväm hemmaseger.

Bethard är väldigt generösa

IK Sirius har haft en tung vecka där laget blivit av med målvakten Josh Wilks, som har testats positivt för doping efter att ha haft spår av kokain i blodet. Med tanke på att laget har en oerhörd klen bredd just på målvaktspositionen kommer det hela som ett slag i ansiktet. Dessutom är det ett sedan tidigare väldigt skadedrabbat IK Sirius, som nu får ytterligare problem att brottas med.

Samtidigt får man inte glömma att laget har gjort ett par starka insatser under sina tre inledande matcher i Allsvenskan. 3-1 borta mot Hammarby i premiären går att leva med, men 0-1-vinsten efter en stark insats borta mot Elfsborg känns desto skönare. Dessutom undvek laget att förlora hemma mot BK Häcken, 0-0, senaste och bevisade därmed att myten om den fina defensiven stämmer.

Å andra sidan är IFK Norrköping på bortaplan en tuff nöt att knäcka och här tror vi att hemmalaget gärna visar sig på styva linan. En bekväm vinst väntar.

IFK Norrköping -1 (asian handicap) spelas till 1,85 gånger såsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  IFK Norrköping -1 (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 23/4
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: