Speltips inför IFK Värnamo – Varbergs Bois 24/4: Ångestmöte

Simon Pålsson Publicerat: 22 April 2018

Ångesten är uppskruvad ett par snäpp när två förväntade bottenlag i form av IFK Värnamo och Varbergs Bois gör upp på tisdagskvällen. Här talar nästan allting för ett målspel.

Efter en tung inledning på säsongen i Superettan är det nu dags för IFK Värnamo att försöka ta årets första poäng mot Varbergs Bois, ett annat lag som inte har spelat så pass bra som laget trots allt har ambitionen att göra.

Redan efter tre spelade omgångar går det att konstatera att det här troligen är två lag som kommer att husera på den nedre halvan i Superettan, något som visserligen inte är fy skam när många lag nu storsatsar hårt för att ta sig upp i Allsvenskan. Då spetsas toppen till och avståndet ner till de något mindre föreningarna blir större.

Hur som helst blir den här typen av matcher extra viktiga då. När lagen ställs mot varandra och tre väldigt viktiga poäng plötsligt står på spel. Då ökar nämligen chansen att faktiskt vinna då motståndet är mer överkomligt. Vår känsla är att både IFK Värnamo och Varbergs Bois kliver in i tisdagskvällens match mot varandra med den känslan. Att här går det helt enkelt att vinna.

Ett givet målspel

Tre matcher in i säsongen står IFK Värnamo på tre raka förluster och målskillnaden 2-8. Att redan ha släppt in åtta mål bådar inte särskilt gott, men det ska sägas att laget förlorade med uddamålet efter att ha gjort mål mot både GAIS och Gefle. Det är två lag som många lag kommer att få problem med under året, varpå det inte finns någon större anledning att skämmas över de resultaten.

Varbergs Bois öppnade säsongen med två förluster mot Örgryte och Norrby, men kunde vinna hemma mot krislaget Jönköping Södra senast. Det ger någonting att bygga vidare för och kanske även ett skönt självförtroende inför just det här mötet mot IFK Värnamo på bortaplan.

Det här är hur som helst två lag med klara defensiva brister, men med en del pigga intentioner framåt. Det är dessutom två lag som tänker försöka vinna den här matchen, vilket talar för ett målspel.

Båda lagen göra mål spela därför till 1,92 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 25/4
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.