Speltips inför Jiri Vesely – Rafael Nadal 9/7: Enkel spansk vinst

Simon Pålsson Publicerat: 8 July 2018

Rafael Nadal har imponerat under inledningen av Wimbledon och ser ut att bli en titelutmanare den här gången också. Nu ska Jiri Vesely passeras.

Annons:

Söndagen är en spelfri dag både för damerna och herrarna, varpå fullt fokus nu riktas mot den fjärde omgången som inleds på måndagen. Inför Wimbledon såg vi Rafael Nadal som solklar favorit att plocka hem titeln till galna 8,00 gånger pengarna och efter inledningen av Wimbledon finns det ingen anledning att förändra det speltipset.

Rafael Nadal har nämligen imponerat stort så här långt och står på tre komfortabla segrar efter tre matcher. Vad som är än mer imponerande är att han inte släppt något set än och i ärlighetens namn har matcherna inte varit särskilt spännande. Så är det ofta för de allra största spelarna i inledningen av stora turneringar, men det imponerar ändå att Rafael Nadal gör processen så kort med motståndare han ställs inför.

Nu väntar Jiri Vesely i den fjärde omgången och trots att tjecken verkar ha hittat någon slags toppform precis lagom till Wimbledon är det här en relativt enkel lott att få så sent som i en fjärde omgång. För några år sedan var känslan att Jiri Vesely skulle smyga med strax utanför ATP-toppen, men så har inte blivit fallet. Karriären har stagnerat och bortsett från enskilda punktinsatser är Jiri Vesely inte mycket att hurra för.

Rafael Nadal vinner enkelt

Det ska sägas att Jiri Vesely under den första veckan i Wimbledon slagit ut tre svårslagna spelare i form av Florian Mayer, Diego Schwartzman och Fabio Fognini. Nu är det visserligen inga grässpelare, men alldeles uppenbart är formen ganska god. Med tanke på att han också gick till fjärde omgången i sin senaste turnering, Antalya Open, har Jiri Vesely uppenbarligen prickat formen rätt.

Med det sagt ska 25-åringen väga för lätt mot Rafael Nadal, som han bara spelat mot en gång i sin karriär. Då blev det 2-0-förlust precis efter att Rafael Nadal kommit tillbaka från tung skada.

Gräs är ett underlag som Jiri Vesely inte brukar lägga särskilt mycket fokus på. Det gör visserligen inte Rafael Nadal heller, men när det väl är Wimbledon går han in med full kraft. Det tror vi att han fortsätter med på måndagen, med utvilade ben och armar.

Rafael Nadal att vinna med 3-0 (-2,5 set) ger 1,68 gånger pengarna hos Unibet och det blir vårt givna speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor i bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal -2,5 set
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  Tidigast 17:15, måndag 9/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo