4 september 2018 Juan Martin Del Potro John Isner speltips US Open

Speltips inför Juan Martin Del Potro – John Isner 4/9: Överspel hämtas

En hel del servande kan säkerligen hamna i fokus när Juan Martin Del Potro och John Isner gör upp i kvartsfinal i US Open.

Annons:

US Open fortsätter på tisdagen och när vi nu har klivit in i den andra veckan, den avgörande veckan, är det nästan enkom intressanta matcher som spelas. Det kommer hur som helst att bli många heta drabbningar som nu väntar och med tanke på att matcherna dessutom spelas på amerikansk mark är förutsättningar optimala för svenska tv-tittare som vill följa det hela.

För tolfte gången i ATP-historien ska vi bland annat få se mötet mellan argentinaren Juan Martin Del Potro och hemmaspelaren John Isner. Båda har sett lovande ut under inledningen på turneringen och kan bli att räkna med hela vägen in i mål. Men nu kan som bekant bara en ta sig vidare.

Så här långt är det Juan Martin Del Potro som har övertaget i inbördes möten med totalt 7-4 och det är ungefär det styrkeförhållandet vi också ser mellan spelarna. Argentinaren är en rakt igenom bättre tennisspelare, men har på grund av skadeproblematik och en viss nonchalans i vissa turneringar ändå haft ett par tunga säsonger.

Ett överspel hämtas

Fyra matcher in i den här turneringen hittar vi Juan Martin Del Potro på fyra raka vinster utan att ha tappat ett enda set. Då har han i för sig haft ett osedvanligt enkelt spelschema hittills, men för en allt äldre kropp är det snarare en fördel att inte ha behövt slita på sig mer än nödvändigt.

Borna Coric besegrades med enkla 3-0 efter 6-4, 6-3, 6-1 i senaste omgången och därefter har argentinaren haft en hel speldag. Mycket bra förutsättningar alltså.

John Isner har haft ett förhållandevis enkelt spelschema, men stötte på kanadensaren Milos Raonic senast och vann då först i avgörande set. Faktum är att han nu tappat totalt fem set på fyra omgångar. Överraskande mycket.

Här tror vi att Juan Martin Del Potro är klar favorit, men ett starkt servande från John Isner ger honom fullgoda möjligheter att plocka åtminstone ett set.

Över 3,5 set spelas till 1,66 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  Tidigast 17:00, tisdag 9/4
TV:   
Stream: