15 juli 2018 Kevin Anderson Novak Djokovic speltips Wimbledon final

Speltips inför Karen Khachanov – Novak Djokovic 9/7: Nu tar det stopp

Karen Khachanov bör ha goda möjligheter att åtminstone göra match av mötet med Novak Djokovic, men över en hel match ska det inte vara något snack.

Annons:

Efter ett drygt år utan motivation och med dålig form ser det nu ut som att Novak Djokovic tagit sig an Wimbledon med huvudet högt. Plötsligt går det att känna igen serben igen, med det hårda baslinjesspelet och en mental närvaro som gör honom extra svårslagen.

Uppenbarligen var det en paus och lite fokus på annat som behövdes för att Novak Djokovic skulle orka skaka liv i sin karriär igen. Förhoppningsvis är det här bara början på någonting stort, så att vi kan få njuta av en riktig fight mellan Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic och kanske även Andy Murray igen. Det är precis vad tennisvärlden har saknat.

I Wimbledon har Novak Djokovic sett stark ut under sina inledande tre matcher. Stabila 3-0-vinster mot Tennys Sandgren och Harocio Zeballos är inte mycket att prata om. Mot hemmaspelaren Kyle Edmund tappade serben i för sig ett et, men vann till slut bekvämt med 3-1. Därför känns det som att Novak Djokovic är igång på allvar och med en hel vilodag i benen lär han komma med fullt fokus till måndagens möte med Karen Khachanov.

Karen Khachanov räcker inte till

Karen Khachanov är en av flera lite oväntade spelare som har tagit sig till den fjärde omgången och som verkligen prickat någon form av form inför Wimbledon. Det är på många sätt imponerande och förtjänar ett litet lyft med hatten. Karen Khachanov är ofta ojämnt, men kan samtidigt sprattla till med fantastiska matcher som segern mot Kei Nishikori i Gerry Weber Open och den starka insatsen mot Alexander Zverev, förlust 3-2, i Franska Öppna.

Med det sagt ska Karen Khachanov väga lite för lätt mot Novak Djokovic. Vad gäller matchbilden ser vi dock framför oss en 22-årig ryss, Karen Khachanov vill säga, som verkligen kliver på och försöker. Ingen av spelarna är någon servekanon, utan snarare starka i returspelet. Därför ser vi en större chans att Karen Khachanov bryter och kniper ett set den vägen än vinner via tiebreak.

Bwin ger faktiskt hela 2,25 gånger pengarna på att det inte ska bli tiebreak i matchen. Det lockar ordentligt och blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – få upp till 250 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tiebreak – nej
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  Tidigast 17:15, måndag 9/7
TV:   
Stream: