13 juli 2018 Kevin Anderson John Isner speltips Wimbledon

Speltips inför Kevin Anderson – John Isner 13/7: Magkänslan avgör

Wimbledon är framme vid sina semifinaler och i den ena får vi se sydafrikanen Kevin Anderson försöka serva ner amerikanen John Isner.

Annons:

Då är vi framme vid avslutningen på Wimbledon och det som återstår är två semifinaler följt av årets final. Med tanke på att det är Rafael Nadal och Novak Djokovic som spelar mot varandra i den ena semifinalen hamnar den andra semifinalen lite i skymundan.

För den som älskar servetennis med två spelare som verkligen är starka i egen serve blir fredagens möte mellan Kevin Anderson och John Isner dock en riktig höjdare. Båda spelarna har sina absoluta styrkor i det klassiska grundspelet, med bra servar och stabilt spel från baslinjen.

Det ska sägas att gräs generellt sett är ett underlag som passar spelare med en stark förstaserve och som inte är rädda för att kliva fram på nät. Kevin Anderson är den av dessa två som har klart trevligast minnen från grästurneringar. Förra året gick han exempelvis till fjärde omgången i Wimbledon, men åkte då ut mot utropstecknet Sam Querrey i en tuff femsetare.

Magkänslan som avgör

På fem matcher i årets turnering har Kevin Anderson totalt tappat fyra set och har på det stora hela sätt väldigt stark ut. Det finns en stabilitet i spelet som gör honom svårslagen. Philipp Kohlschreiber, Gael Monfils och senast Roger Federer är tre tunga spelare som har fått respass från turneringen tack vare Kevin Anderson. Det imponerar.

John Isner har haft ett betydligt enklare schema, men 3-1-vinsten mot Milos Raonic i kvartsfinalen är åtminstone någonting att ha som en slags fjäder i hatten. Samtidigt har han tappat tre set hittills och det är tydligt att John Isner – bland annat känd för att ha spelat den längsta matchen någonsin i Wimbledon – egentligen är ämnad för andra underlag.

Här säger magkänslan att sydafrikan är hetare. Med en vilodag i benen bör fysiken åter vara på topp och med tanke på hur formstark han är blir han svår att stoppa.

Kevin Anderson att vinna spelas till 1,95 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Kevin Andersson vinner
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  14:00, fredag 13/7
TV:   
Stream: