16 november 2018 leksand björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips inför Leksand – Mora 1/4: Press på hemmalaget

Leksands IF ligger nu under med 2-1 i matcher och behöver troligen vinna söndagens sena match hemma mot lokalrivalen Mora IK i direktkvalet till SHL.

Direktkvalet mot Leksand och Mora började på allra bästa sätt för Leksand, som bortaslog Mora i premiärmatchen. Därefter har Mora vaknat till liv och vunnit två raka matcher mycket tack vare ett starkt försvarsspel.

I två raka matcher har laget bara släppt in ett mål och har alltså 60 spelade kvalminuter med bara ett insläppt mål nu. Det är dels en indikation på att laget verkligen har hittat rätt, men det är också någonting som stärker tro inom spelargruppen ytterligare inför fortsättningen.

Inför den något mer sprudlande första matchen har de två följande mötena i den här matchserien varit betydligt mer återhållsamma, både vad gäller skott och mål. Det hänger såklart ihop, men det är också något som är viktigt att ha koll på inför fortsättningen här i direktkvalet.

Ett bisarrt överodds hos Ladbrokes

I förra matchen satt vårt spel med ett par måls marginal och den här gången känns det lämpligt att fortsätta på den inslagna vägen. Trots att mora nu står på två raka vinster går det inte att påstå att laget sprudlar offensivt, utan det är som sagt ett mer solitt och stabilt försvarsspel är själva grunden till att laget nu går betydligt bättre.

När det nu väntar möte på bortaplan kan vi inte tänka oss ett Mora som ändrar på den strategin. Det finns ingen anledning att skruva på framgångsreceptet, speciellt inte när en tuffare match inför Leksands hemmapublik väntar.

Hos Ladbrokes går det att hitta ett bisarrt högt odds inför match fyra i den här kvalserien. Nu är det visserligen inklusive övertid, varpå resultatet 2-2 vore förödande, men att få hela 2,40 gånger såsen för under 4,5 mål i den här matchen känns givet att hugga.

Det är på tok för högt och det tackar vi självklart för.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, söndag 1 april
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 24%
2: 39%
Över 4,5 mål: 56%
Under 4,5 mål: 50%