Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips inför Liverpool – Southampton 22/9: Självklar favorit

Det blir fullt fokus på hörnmarknaden när Anfield ännu en gång ska stå värd för en intressant match, nu Liverpool hemma mot Southampton.

Annons:

Ett möte som sticker ut lite på förhand inför lördagens matcher i Premier League är matchen på Anfield mellan Liverpool och Southampton, där spelbolagen föga förvånande håller hemmalaget som väldigt tydliga och markanta favoriter på förhand. Det kan vi tycka är helt rimligt.

Det här gör också det svårt att kliva in på några raka spel då Liverpool helt enkelt inte går att spelas till ett vidare högt odds. Det skrämmer iväg oss något innan matchen. Inför den här matchen har laget väldigt god form och står på sex raka vinster i säsongsinledningen, med en vinst mot PSG i Champions League som senast triumf. Inte illa pinkat.

Southampton har öppnat säsongen helt ok, med fyra inspelade poäng på fem omgångar och ett spel som hackar en del. Det är väl egentligen det som är problemet, även fall laget kan störa de flesta lagen i sina bästa stunder. Mot Liverpool har Southampton gjort noll mål sista tre matcherna och brukar ha svårt att få igång eget anfallsspel. Nu saknas dessutom Danny Ings av uppenbara skäl.

Hörnspel hämtas

Liverpool är som vi vet väldigt starka på hemmaplan och kommer med all säkerhet gå hårt för att plocka en ny trepoängare här. Det är på Anfield det ofta kan ske utan samma stora ansträngning. Med sju raka hållna nollor på hemmaplan (i ligan) finns det också mycket som talar för att Southampton får det svårt här.

Tänk också på att Liverpool har 23 raka hemmamatcher i Premier League utan förlust och att de spelar med ett väldigt självförtroende inför publiken på Anfield. Här tror vi därför att Liverpool kliver på aktivt i sin press, högt med hela laget, och inte stänger av för ett eventuellt 1-0 kommer.

Deras spel leder inte sällan till många hörnor och känslan är att gästerna inte kommer få andrum att skapa några egna. Det lär tala för en härlig överlägsenhet vad gäller hörnorna i matchen.

Liverpool -3 hörnor spelas till 1,71 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Liverpool -3 hörnor
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  16:00, lördag 22/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.