Speltips inför Liverpool – Tottenham 4/2: “Skriker målpartaj!”

Spelbloggare Publicerat: 4 February 2018

Det skriker målpartaj när Liverpool och Tottenham gör upp i söndagens absolut och veckans kanske hetaste Premier League-match och till rådande odds vore det dumt att inte ta position.

Tottenham – Liverpool: 4-1.

Ja, så slutade det när Tottenham och Liverpool mötte varandra på Wembley Stadium i oktober förra året. De senare nämnda är därför på jakt efter revansch medan ”Spurs” samtidigt jagar Liverpool i tabellen.

Champions League-platserna är det hård konkurrens om i Premier League. Mellan tvåan Manchester United och femman Tottenham är avståndet på så lite som fem pinnar och, som säkert bekant, är det topp fyra som slussas ut i Europas finrum. Liverpool är placerade som trea.

Det är med andra ord inte bara en trea som ska spelas in – att motståndarna inte fyller på deras poängskörd är också av största möjliga betydelse, när de kämpar om exakt samma positioner. En så kallad sexpoängsfajt.

Tottenham har faktiskt hela truppen intakt, visar rapporterna på. Positiva besked! Liverpool har i sin tur bara Adam Lallana och Ragnar Klavan osäkra medan Nathaniel Clyne fortsatt hittas på skadelistan. Inget av större nyhetsvärde…

Underhållning att vänta

Är ni redo? Här blir det att åka av!

Med Liverpool på banan är det nästan garanti för fart, fläkt och mål. Det gäller inte minst i toppmatcherna, där de inte tycks vilja slå av på takten det minsta i försök att säkra upp. Underhållande blir det! Tro inte annat.

Låt oss titta på de årets matcher mot topp sex-motstånd:

Liverpool – Manchester City: 4-3
Arsenal – Liverpool: 3-3
Tottenham – Liverpool: 4-1
Liverpool – Manchester United: 0-0
Liverpool – Chelsea: 1-1
Manchester City – Liverpool: 5-0
Liverpool – Arsenal: 4-0

Nio matcher utan förlust kommer Tottenham med till Anfield och det stärker dem, även om det blivit ett par onödiga kryss. Veckans match mot Manchester United vann de med 2-0, där båda målen kom under den inledande halvtimmen. Därefter tappade matchen all intensitet och det kan enkelt förklaras i att United helt saknade kraft att forcera. Blev i princip bara att spela av matchen.

Det räknar vi inte med här – någon match som tappar intensitet. Istället: öppna dörrar! Ett Liverpool som trissar upp tempot och ett Tottenham med alla möjligheter att såra dem när ytorna öppnas upp.

3/2-2?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – ser ut som ett vettigt spelobjekt till precis under dubbla insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 17:30, söndag 4/2
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: