Speltips inför Liverpool – Watford 17/3: “Gästerna får betala!”

Spelbloggare Publicerat: 16 March 2018

Tajmingen för Watford att ställas mot ett revanschlystet Liverpool och besöka Anfield hade kunnat vara klart bättre. Här väntar vi oss att klasskillnaden kommer synas på mils avstånd.

Och varför denna revanschlusta för Liverpool? Efter 1-2-förlusten mot Manchester United på Old Trafford för exakt en vecka sedan, förstås. Insatsen var i stora delar positiv och man hade mycket väl kunnat – borde kanske ha – hämtat hem åtminstone en pinne från den matchen.

Med tanke på detta vore det kanske lite missvisande att höja varningsflaggorna gällande Liverpool och deras form. Det ser det facto relativt bra ut: de är alltjämt kvar i tabellens topp fyra-skikt och mycket tyder på att avståndet till Chelsea, det enda hotet, under kan utökas från de fyra pinnar det är på nu. Deras kommande Premier League-match är nämligen mot toppkonkurrenten Tottenham.

Watford är simmandes runt i tabellens mittenskikt, om än fortfarande med litet känn på en av de där Europaplatserna. Känslan är dock att konkurrensen riskerar att bli lite väl hård och att ”The Hornets” till sist ändå hamnar på död mark och i mittenskiktet – vilket sannolikt hade köpts på förhand.

Under spelåret har Watford haft ett par tydliga formkurvor – perioder där de radat upp fina resultat och perioder där de varit desto sämre. Varåt det barkar nu är svårt att sia. På Vicarage Road har de stått ramstarkt – på resande fot har de varit under all kritik.

Liverpool tar revansch

När Liverpool är som bäst och som hungrigast, då är de en av de absolut värsta tänkbara motståndarna i Premier League och kanske hela världen. De maler ner motstånden med deras så potenta och frejdiga offensiv, men dessvärre är instabiliteten och försvarsspelet faktorer som satt käppar i hjulen.

Nu får vi känslan av att Liverpool kommer kliva ut och låta stackars Watford betala för förlusten i toppmötet mot Manchester United senast. Prestationen lovade klart mer än vad de fick ut.

Där spelar också Watfords katastrofala bortafacit de senaste månaderna in. De kommer från en 0-3-förlust mot Arsenal och har enbart plockat en pinne på de nio senaste matcherna på resande fot. Mål framåt har det blivit i två av dessa.

Liverpools skadeproblem har lättats upp och nu närmast hela truppen intakt. Endast Nathaniel Clyne är ett osäkert kort. För Watford är situationen helt annorlunda, med åtta spelare rapporterade att behöva stå åt sidan. Flera av dessa betydelsefulla sådana också.

-2,0 mål (asian handicap) på Liverpool smakar mumma till 1,86 x insatsen hos Bethard. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de vinner med exakt två baljors marginal.

  Rygga spelet hos Bethard – Unik bonus: sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Liverpool -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 18:30, lördag 17/3
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: