19 oktober 2018 Real Salt Lake New England Revolution Speltips

Speltips inför Los Angeles FC – Real Salt Lake 16/8: Nattmacka från MLS

Vi tar oss över Atlanten, till Banc of California Stadium och MLS-mötet mellan Los Angeles FC och Real Salt Lake. Nattens värdskap har svåra problem med formen och kan mycket väl vara en favorit i fara…

Annons:

Kampen om playoffplatserna i Western Conference är benhård och två av de klubbar som hoppas kunna behålla varsin av dessa är Los Angeles FC och Real Salt Lake. Som alltid: tre betydelsefulla pinnar i potten och inte minst nu när de är så pass nära varandra i tabellen.

Mer specifikt handlar det om nummer fem mot nummer sex, de platserna precis borta från död mark. Avståndet dem emellan? Blott en pinne, med fördel LAFC, som också har en match midnre spelad. Här riskerar Real Salt Lake att hamna en bra bit på efterkälken och det vill man helst undvika.

För Los Angeles saknas Quillan Roberts, Mark-Anthony Kaye samt eventuellt Adama Diomande. Gästernas frånvarolista är desto mer välfylld, med upp emot åtta namn. Den situationen är emellertid inte ny. Problemen har funnits där en stund.

Plusspel på bortalaget

LAFC är, på pappret, snäppet vassare.
Real Salt Lake har skadebekymmer.
Och hemma-/bortaplansfaktorn är av enorm betydelse här, inte minst som bortalaget levererat på resande fot.

Ändå, alla dessa faktorer invärderade, är det uppenbart att oddsen hamnat i viss obalans. Tycker inte alls att Real Salt Lake ska ses med så pass liten chans som de indikerar på.

Det som talar emot en potentiell skräll är framförallt deras bortafacit, 1-2-8, men även spelet borta har förbättrats och nu har de, allt som allt, fyra raka förlustfria matcher: tre kryss och en vinst.

Detta är medan Los Angeles FC har spelat fem raka MLS-matcher utan att vinna och de två senaste matcherna har slutat upp i förluster. Såväl defensivt som offensivt sviker de fundamentalt. Varför skulle man då ses med toppchans på att få proppen ur här?

Nattens speltips blir därför Real Salt Lake +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar matchen med uddamålet – till 1,87 x insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Salt Lake +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 04:00, torsdag 16/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.