1 november 2018 frölunda malmö redhawks speltips shl

Speltips inför Malmö Redhawks – Växjö Lakers 8/4: Blir det 4-0?

Malmö Redhawks kan åka ut ur SM-slutspelet med huvudet före på söndagseftermiddagen när den fjärde semifinalen mot Växjö Lakers väntar hemma på Malmö Arena.

Tre matcher in i semifinalen mellan Malmö Redhaws och Växjö Lakers sitter skåningarna i en minst sagt prekär situation. Utgångsläget inför match fyra är att Växjö Lakers bara är en enda seger från att nå ännu en SM-final. Att förlora en semifinal med 4-0 vore dock direkt förödande för Malmö Redhawks självbild.

Det har dock varit klasskillnad rakt igenom den här matchserien. Känslan är att Växjö Lakers dels har mer energi i sina ben och kroppar, men också att deras nivå är något hack upp. Det märks inte med i effektiviteten, där Malmö Redhawks får kämpa så mycket hårdare för sina mål. Växjö Lakers har en högre skicklighetsnivå och gör därigenom enklare, mindre ansträngande mål.

Hur som helst har Växjö Lakers möjligen tagit musten ur Malmö Redhawks. Å andra sidan tänker vi oss att skåningarna – som är kända som ett lag som sliter till sista svett- och bloddroppen – inte gärna förlorar den fjärde raka matchen i semifinalen inför sin hemmapublik. Här kommer det att krigas.

Ett överspel ligger nära till hands

3-0 efter tre matcher sätter också sin speciella ton på matchen. Inte minst i slutskedet kommer detta utgångsläge att påverka hur lagen agerar, då det inte direkt finns någonting att förlora om man ligger under. Vare sig det är Växjö Lakers eller Malmö Redhawks som är i ledningen förväntar vi oss ett intensivt, offensivt och öppet motståndarlag som jagar en reducering eller kvittering. Det öppnar såklart upp hela matchen.

På det hela taget har Malmö Redhawks inte så mycket att förlora här. Det vore, som sagt, inget vidare att konstatera 4-0 i baken, men än värre vore väl att inte ge det chansen? Skåningarna lär försöka alstra all energi som kan tänkas finnas kvar här och på så sätt försöka chocka Växjö Lakers med ett högt tempo. Det passar Malmö Redhawks om matchen svänger och som neutral åskådare hade det inte heller skadat.

Proppen ur? Mycket möjligt.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas hur som helst till hela 1,80 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, söndag 8/4
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 22%
2: 48%
Över 4,5 mål: 56%
Under 4,5 mål: 45%