franska öppna roland garros grigor dimitrov marin cilic speltips tennis rekar

Speltips inför Marin Cilic – Fabio Fognini 4/6: Märkligt överodds

Marin Cilic har en kvartsfinal som bästa resultat i Franska Öppna, men hoppas förbättra den meriten i år. Då behöver kroaten först och främst slå ut Fabio Fognini i den fjärde omgången.

Här finns det minsann risk för oddsdrop!

Det går att säga redan nu. Marin Cilic är värderad som klar favorit mot italienaren Fabio Fognini i den fjärde omgången av Franska Öppna, men frågan är om kroaten inte borde vara ännu tydligare favorit här? Samtliga spelbolag ligger strax under eller över 1,40 på kroaten, men det går lätt att argumentera för att det ska ner ett par hundradelar.

Unibet och MrGreen är mest generösa i sin oddssättning och ger 1,44 gånger pengarna på Marin Cilic. Det kanske inte är det sexigaste av odds i sin ensamhet, men i förhållande till chanserna för kroaten att vinna är det här ett väldigt intressant spel.

Fabio Fognini har nämligen inte imponerat i våra ögon hittills. Det finns en loj inställning som då och då gör sig påmind i hans spel och när det nu är bättre motstånd som väntar kommer det att straffa sig mycket hårdare. I tredje omgången var italienaren illa ute mot Kyle Edmund, men kunde till slut lösa det i femte och avgörande set. Men det satt långt inne. Marin Cilic är ett, om inte två, snäpp upp i svårighetsgrad.

Cilic vill etablera sig i toppen

Marin Cilic är en av en handfull spelare som i dessa mellantider har en gyllene chans att på allvar slå sig in i den absoluta världstoppen. Med spelare som Andy Murray och Roger Federer icke i speldugligt skick, samt Novak Djokovic långt bak i världsrankingen, finns det utrymme för ett par outsiders bland de allra bästa i världen.

Marin Cilic tillhör spelarna som kan få fäste där och som borde ha kapaciteten att ta nästa steg. 29 år gammal är frågan om kroatens allra bästa år inte finns framför honom? Så borde vara fallet och med tanke på vilken tennistalang han är borde möjligheterna också vara väldigt goda att göra så.

Så här långt har han en titel i US Open (2014), en final i Wimbledon (2017), en final i Australian Open (2017) och en kvartsfinal i Franska Öppna (2017). Det är med andra ord från egentligen förra säsongen som Marin Cilic tagit steg och etablerat sig på allvar i världstoppen och nu handlar det om att befästa den positionen. Grus är inte favoriten, men det är på intet sätt en svaghet.

Här kan vi inte se annat än att Marin Cilic tar sig vidare. Tre stabila vinster hittills borde bli en fjärde, om än med lite mer ansträngning den här gången.

Marin Cilic vinner spelas till 1,44 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic vinner
Odds:  1,44 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, måndag 4/6
TV:   
Stream: