12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips inför Maximilian Marterer – Viktor Galovic 12/6: Självklar favorit

Efter ett par riktigt starka insatser i Paris förra veckan har Maximilian Marterer nu tagit sig till Tyskland – hemmaplan – för att spela på gräset i Stuttgart. I första omgången är han självklar favorit mot Viktor Galovic.

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset |

Annons:

Maximilian Marterer ska efter en stark turnering på grusen i Paris nu ta sig an grässäongen och en turnering som sannerligen inte håller samma dignitet som Franska Öppna. Fördelaktigt nog innebär det också att motståndet – såklart – blir betydligt lättare kommande vecka.

Med tanke på formtoppen som vi ändå tycker att tysken visade prov på under sina matcher i Franska Öppna – där han till och med gjorde avtryck i mötet med mästaren Rafael Nadal – borde han ses som en trevlig outsider i ATP Stuttgart.

På förhand betalar han runt 34,00 gånger insatsen på att vinna titeln och med tanke på det hyfsat starka startfält som ändå kliver in i turneringen med tiden går det att förstår att han bara är sjunde största favorit. Samtidigt är tennis som bekant en extrem formsport och om det fina spelet sitter i kommer tysken att bli livsfarlig här. Hans väldigt fina forehand kan ställa till problem för vem som helst.

En enkel start på ATP Stuttgart

I den första omgången väntar möte med den fem år äldre kroatiske spelaren Viktor Galovic, en av många spelare på touren som aldrig fått sitt vettiga genombrott. Med en ranking kring 180 kommer han troligen heller aldrig att bli mer än så, även fall 27-åringen har vissa fina resultat bakom sig. Vanligtvis spelar han bara Challenger-turneringar, men efter en vinst i kvalet (mot den svaga spelaren Philipp Petzschner) kunde kroaten ta sig in i huvudturneringen i Stuttgart.

Detta blir fjärde gången som spelarna drabbar samman och hittills har Maximilian Marterer tre raka vinster, utan att ha blivit hotad på allvar i någon match. Nu må tysken inte vara en grässpelare i den bemärkelsen, men det ska vara klasskillnad här. Formtoppen talar dessutom för den talangfulle tysken, som är en av flera intressanta spelare i ung ålder, som rimligtvis kommer att etablera sig längre upp i världstoppen kommande 2-3 säsonger.

Ett resultatspel blir det självklara valet. 2-0 till Maximilian Marterer spelas till 1,70 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Maximilian Marterer 2-0
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 12/6