19 juli 2018 Mikael Ymer Fabio Fognini speltips ATP Båstad

Speltips inför Mikael Ymer – Fabio Fognini 19/7: Nu tar det stopp

Fabio Fognini gäller som solklar favorit i torsdagens möte mot Mikael Ymer i ATP Båstad. Vi rekar självklart med speltips inför matchen.

ATP Båstad fortsätter på torsdagen och trots att det regnat en del i Skåne under dagarna har turneringen så här långt kunnat fortskrida utan större problem. Förhoppningen är att det ska fortsätta även på torsdagen, då vi går in i den lite mer avgörande fasen.Årets turneringen blir mer intensiv i slutet av veckan och förmodligen får vi se en hel del bra matcher, men möjligen också en del trötta ben. Mikael Ymer är hur som helst kvar i turneringen och gäller som det svenska hoppet sedan Elias Ymer, storebror alltså, åkt ut redan i den första omgången.

Nu väntar match mot Fabio Fognini, som på pappret måste vara den bästa spelaren i turneringen. Det är allmänt känt att italienaren är sylvass på gruset och vore det inte för hans slappa stil och begynnande ölmage vore han en spelare för en betydligt högre ranking. Här kommer Mikael Ymer att få det tufft alldeles oavsett.

Svårt att hålla serven

Fabio Fognini är en fullt respektabel servare, men har sina absoluta styrkor i returspelet när han väl är på spelhumör. Den loja stilen han har kan ibland vålla stora problem, men när bollträffen är där och det mentala är på plats finns det få spelare som kan städa av honom utan problem.

Faktum är att han spelat mot Elias Ymer – alltså Mikael Ymers bror – vid två tillfällen bara sista året. Dels vann han över honom i Franska Öppna efter att ha spelat väldigt bra tennis, men när de båda möttes i Stockholm Open var han desto lojare och höll på att snubbla till sig en förlust. Därför räknar vi med att han tar den här matchen på lite mer allvar än han gjorde då, något som tyvärr minskar Mikael Ymers chanser.

Här borde Fabio Fognini inte ha några problem med att bryta serven och ska i ärlighetens namn städa av det här i två raka set. Vi kliver till och med in på ett underspel till fina 1,83 gånger såsen.

Under 21,5 game spelas till 1,83 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 21,5 game
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  Tidigast 12:15, torsdag 19/7
TV:   
Stream: