19 juli 2018 Minnesota United New England Revolution Speltips

Speltips inför Minnesota United – FC Dallas 30/6: Högoddsaren plockas

Det kan vara lätt hänt att se FC Dallas som klara favoriter i bortamötet mot Minnesota United, men vid en närmare inblick i vad som komma skall känner vi att det hela överdrivs lite smått. Speltipset? Det är värt 3,80 x såsen…

Annons:

Playoffet är en bra bit borta för Minnesota United och det kan kanske inte komma som en direkt chock med tanke på det relativt tunna spelarmaterialet, jämfört med flera av konkurrenterna i Western Conference.

Nu har också två raka MLS-matcher förlorats, borta mot Sporting KC respektive Colorado Rapids, och Uniteds aktier fortsätter försvagas, även om det är långtifrån kört på något sätt. Ett förhållandevis kort avstånd upp till den åtråvärda övre halvan.

Ett huvudbry, eller för den delen flera, för Minnesota inför matchen är den välfyllda skadelistan: prydd av Sam Cronin, Kevin Molino, Ethan Finlay, Marc Burch, Jerome Thiesson, Abu Danladi och eventuellt Eric Miller.

Desto starkare står Dallas, på en andraplats och 29 inspelade pinnar på 15 matcher, vilket kan jämföras med Minnesotas 16 på dito.

Och det är klart att skillnaderna är betydande här, spelare för spelare. Ändå kan viss oro höjas för Dallas del, när två raka serieförluster radats upp – mot Sporting KC samt New York RB. Mot sen senare nämnda skrevs siffrorna 0-3.

På Dallas frånvarolista återfinns den skadade trion bestående av Santiago Mosquera, Kris Reaves och Cristian Colman.

“Känslan: att det blir tätt!”

Att Dallas räknas som favoriter är förstås helt rättvisande – bortaplan till trots. De är, spelare för spelare, den klart bättre parten. Det kan inte snackas eller viftas bort hur som helst. Addera Minnesota Uniteds välfyllda skadelista på det.

Vi känner dock att spelbolagen dragit det hela till dess spets och värdet finns på de andra tecknen. Dallas har inte direkt rosat marknaden de två senaste matcherna heller…

På hemmaplan är Minnesota inte alls oävna: har 4-1-2 i resultatraden, vilket det facto är ett bättre snitt än vad Dallas har borta.

Känslan: att det blir tätt! Därför lockar i första hand krysset och det är värt en mindre insats till oddset 3,80. William Hill är det som erbjuder det och det är över 30 punkter än vad de flesta andra konkurrenter erbjuder.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 02:00, natten mot lördag 30/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.