28 november 2018 Napoli Röda Stjärnan Speltips

Speltips inför Napoli – Röda Stjärnan 28/11: Siffror som kan skjuta i höjden

Hur spännande är inte det här? Alla fyra klubbar är slutspelsaktuella i Champions Leagues grupp C. Från det så viktiga mötet mellan Napoli och Röda Stjärnan levereras ett speltips som ska ha alla chanser i världen att hitta in.

Annons:

1. Napoli, 4: 1-3-0, 6p, +1 mål
2. Liverpool, 4: 2-0-2, 6p, +2 mål
3. PSG, 4: 1-2-1, 5p, +4 mål
4. Röda Stjärnan, 4: 1-1-2, 4p, -7 mål

Två matcher kvar vardera och det är helt öppet race – ja, vem kunde tro att Röda Stjärnan fortfarande har chansen på att nå Champions League-slutspelet? En praktskräll, bara det.

Detta har öppnats upp efter att Röda Stjärnan helt oväntat ha vunnit med 2-0 över Liverpool häromveckan. En närmast prickfri insats, där motståndarnas monsteroffensiv neutraliserades väl och Milan Pavkov smällde in två baljor.

På hemmaplan har serberna visats kraftfulla. Omvända mötet med detta slutade exempelvis mållöst, 0-0 – om än med flyt. Napoli borde ha hittat rätt där och då. Såklart.

Överraskande är det också att Napoli hittas på toppen av kullen. De har sett oerhört solida ut och skulle till och med kunna säkra CL-slutspelsplatsen redan här. Delvis beror det också på resultatet i den parallella fajten mellan PSG och Liverpool.

Fortsatt indisponibla och skadade för Napoli är Vlad Chiriches, Amin Younes samt Simone Verdi. Enda tveksamma kortet för Röda Stjärnan är på Richmond Boakye.

Napoli upprepar PSG:s och Liverpools bedrifter

Det är uppenbart att Röda Stjärnan kan ställa till det för även de största av världsjättarna – på hemmaplan, var stödet är fenomenalt. Mycket av den energin som de levt på.

På resande fot är det en helt annan historia: mot PSG förlorade man med 1-6 och med 0-4 mot Liverpool. Så, varför skulle de då kunna sätta käppar i hjulen för Napoli? Det har vi mycket, mycket svårt att se.

På Stadio San Paolo är Napoli en maktfaktor i såväl Italien som hela Europa. De må komma från en besvikelse till match – 0-0 hemma mot Chievo – men kan ha haft blickarna på vad som komma skall här och nio förlustfria matcher är med den uppradade. God form, trots allt.

Kan mycket väl se siffrorna skjuta rakt upp i höjden. Napoli vinner. Enkelt.

Napoli -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – synas till 1,83 gånger degen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela direkt utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 28/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.