Speltips inför Newcastle – Swansea 13/1: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 13 January 2018

Det blir ett målspel när Newcastle och Swansea kliver in på klassisk avsparkstid för att göra upp om tre viktiga poäng i den nedre regionen av tabellen i Premier League.

22 omgångar in i Premier League går det att peka på både Swansea och Newcastle som två underpresterande lag den här säsongen. Det har varit rena rama besvikelser så här långt och ska det inte bli en tung avslutning på säsongen krävs en uppryckning.

Allra värst är det för Swansea, som med sina 16 poäng är fast förankrade på jumboplatsen. Poängskörden håller inte måttet och den enkla förklaringen är offensiven. Det händer helt enkelt för lite framåt. 13 gjorda mål räcker inte långt.

Formen är inte heller mycket bättre nu på sistone, även fall det möjligen ser lite bättre ut defensivt sett mot lite sämre lag. Mot Liverpool och Manchester City, lag i toppen, har det blivit en hel del stora förlustsiffror dock.

Ingen målexplosion att vänta

Efter en väldigt kass inledning på säsongen ser det aningen bättre ut nu för ett Newcastle som dessutom väntas förstärka laget i januari månad. Tre vinster på de fem senaste, varav en i FA-cupen, gör att laget plötsligt har lite positiv energi att bygga på. Den fina insatsen mot Manchester City, förlust 0-1, är också ett tecken på att Newcastle minsann steppat upp.

Den stora förklaringen är att laget tätat till defensiven och det har redan börjat ge resultat. Hemma mot Swansea lär Newcastle väldigt tydligt gå för segern.

Hos hemmalaget är Jesus Gamez, Florian Lejeune och Aleksander Mitrovic inte tillgängliga. Samtidigt är Jamaal Lascelles, Robert Ellit och Chancel Mbemba osäkra. Värr är det nog för gästerna, som saknar Renato Sanches, Kyle Naughton och Angel Rangel. Leon Britton, anfallaren Tammy Abraham och Ki Sung-Yueng är högst tveksamma.

Någon målexplosion väntar inte här. Tvärtom, tror vi. Båda lagen INTE göra mål spelas till 1,78 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 13/1

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: