27 januari 2019 novak djokovic rafa nadal speltips australian open

Speltips inför Novak Djokovic – Joao Sousa 3/9: Enkel seger i US Open

Det är ingenting annat än ordentlig klasskillnad när Novak Djokovic och Joao Sousa gör upp i den fjärde omgången av årets US Open.

Annons:

Efter en intensiv första vecka med högklassig tennis på andra sidan Atlanten är det nu dags för den avgörande veckan i årets upplaga av US Open och nu är det dags att kliva in ordentligt vad gäller uppmärksamheten. Det är nu det verkligen händer.

Så här långt har turneringens stora favoriter klarat sig bra och vi har fått njuta av ett par riktigt trevliga tillställningar, inte minst matchen mellan Roger Federer och Nick Kyrgios. En annan spelare som har sett vass ut är Novak Djokovic, som börjar närma sig gammalt gott slag igen. Nu har han samtidigt inte slösat för mycket på krafterna, utan ser ut att spara sig till när det gäller på allvar.

I den fjärde omgången ska den serbiske giganten ta sig an portugisen Joao Sousa. Det är en spelare som vanligtvis inte tar sig särskilt långt i Grand Slam-turneringar och än mer sällan sådana som spelas på hardcourt. Den här gången har han dock prickat formen perfekt och kommer oavsett hur det går i måndagskvällens match kamma hem lite härliga cash. Inte så pjåkigt.

En tydlig dominans direkt

Det här är såklart spelare som har stött på varandra tidigare under sina karriärer med tanke på att båda har funnits på ATP-touren under åtminstone tio år samtidigt. Det här kommer att bli femte gången spelarna drabbar samman och så här långt har Novak Djokovic fyra raka vinster.

Vad som är intressant är att det här blir fjärde mötet i en Grand Slam och vid samtliga tillfällen tidigare, bland annat i US Open för fem säsonger sedan, har Novak Djokovic vunnit i raka set och med tydlig dominans. Det har inte ens varit spännande i mer än några minuter om vi ska vara helt ärliga. Med tanke på att serben dessutom körde över Richard Gasquet med 6-2, 6-3, 6-3 i den tredje omgången känns det som att formen är precis där den ska vara.

Att ta sig till den fjärde omgången i US Open är alltid imponerande, även fall spelschemat varit av lite enklare sort för portugisen. Nu tar det dock slut och det ordentligt.

Novak Djokovic -9 game (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Novak Djokovic -9 game (asian handicap)
Odds:  1,86  (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  Tidigast 20:00, måndag 3/9
TV:   
Stream: