Speltips inför Oakland Raiders – Denver Broncos 25/12: Bra avslut på julafton

Simon Pålsson Publicerat: 23 December 2018

Det är dags för lite härlig julfotboll på andra sidan Atlanten. Oakland Raiders tar sig an Denver Broncos i ett förmodat ganska tätt möte i NFL.

Annons:

Det är äntligen julafton och vi är nog många som spenderar dagen med nära eller kära. Dessvärre innebär julafton att det inte är så mycket sport på tv, varpå det gäller att vara trevlig med släkten så länge det bara går.

Men för den som älskar amerikansk fotboll gäller det att hålla sig vaken och inte hamna i matkoma efter ett stort julbord. Natten till juldagen – runt 02-snåret – är det nämligen dags för ett kittlande möte på andra sidan Atlanten. Där ska vi komma ihåg att det faktiskt är juldagen som är den stora dagen vad gäller julfirande.

En av säsongens stora besvikelser – Oakland Raiders – tar sig an Denver Broncos på hemmaplan. Det här är ett möte där hemmalaget inte har någonting att spela för, men gärna vill försöka avsluta säsongen så bra som möjligt. Det är också ett bra sätt att vinka adjö till hemmapubliken och önska sina supportrar en trevlig jul med ett bra resultat.

Ett spel på poängmarknaden

Efter att under stora delar av 2010-talet varit ett givet topplag i NFL har Denver Broncos nu fått vänja sig vid att höra till mellanmjölken i ligan och trots att laget har haft en säsong med ett par fina toppar finns det en hel del kvar att jobba på. Tiden efter Peyton Manning har visat sig tuff och någonting annat vore såklart konstigt.

Det som däremot utmärker laget den här säsongen är den starka defensiven och vi får ta oss långt upp i den totala tabellen för att hitta lag med färre insläppta poäng än Denver Broncos. 299 på 14 omgångar är ett bra facit. Det finns bara en handfull lag som har ett tätare försvar i termer av insläppta poäng.

Dessvärre är offensiven inte den bästa och precis som för Oakland Raiders ligger där en stor del av förklaringen till att det här inte blev en fullspäckat lyckad säsong för Denver Broncos. Det produceras helt enkelt för lite framåt.

Med två offensivt trubbiga lag och ett defensivt starkt bortalag ligger underspelet nära till hands.

Under 45,5 poäng spelas till 1,76 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 45,5 poäng
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:15, tisdag 25/12
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo