wawrinka federer speltips tennis roland garros

Speltips inför Rafa Nadal – Stan Wawrinka 10/8: Tungviktsmöte i Toronto

Rafael Nadal kliver in i sitt andra möte i Rogers Cup som stor favorit mot Stan Wawrinka. Vi rekar med ett speltips inför det heta mötet i ATP Toronto.

Annons:

Det kittlar till ordentligt på andra sidan Atlanten, där Rogers Cup eller ATP Toronto nu kliver in i ett mer avgörande skede med en hel del tunga pjäser kvar i turneringen. Nu väntar bland annat ett riktigt tungviktsmöte i Rafael Nadal mot Stanislas Wawrinka.

Det ska sägas att Stan Wawrinka haft det väldigt tungt sista säsongerna, då bristande motivation och fysiska problem har avlöst varandra. För en spelare som alltid varit ganska ojämn och haft svårt att hitta en jämn, hög nivå är det förödande. Det har också gjort att schweizaren spelat ganska få turneringar på sistone, varpå den där riktigt matchhungern saknats när det har gällt som mest.

Så här långt i Toronto står schweizaren på två raka vinster, dels mot Nick Kyrgios och dels mot den tidigare så formtoppade Marton Fucsovics. I båda matcherna har det dock blivit tappade set och formen nu är ändå ett litet frågetecken för Stan Wawrinka, oavsett att det ser bättre ut nu än tidigare.

Rafael Nadal steppar upp

I egenskap av toppseedad har Rafael Nadal klivit in i Rogers Cup betydligt senare och har bara spelat en omgång hittills. Då blev det – precis som vi var inne på i ett speltips inför matchen – bekväm vinst mot fransosen Benoit Paire.

Möjligen är Stan Wawrinka både ett och två snäpp upp i svårighetsgrad, men matchen mot Benoit Paire var ett kvitto på att en utvilad Rafael Nadal har fortsatt god form och är här för att vinna. Det känns orimligt att Stan Wawrinka ska kunna stå ivägen för det som läget är just nu.

Rafael Nadal har tre raka vinster mot Stan Wawrinka – samtliga mot noll – och vi kan inte tänka oss någonting annat än att det blir en fjärde.

Rafael Nadal -1,5 set spelas till 1,49 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal -1,5 set
Odds:  1,49 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  Tidigast 02:00, fredag 10/8
TV:   
Stream: