9 augusti 2018 Rafael Nadal Benoit Paire speltips Rogers Cup

Speltips inför Rafael Nadal – Benoit Paire 9/8: Tydlig favorit

Det går inte att blunda för favoritskapet inför torsdagens möte mellan Rafael Nadal och Benoit Paire i aktade Rogers Cup.

Annons:

Rogers Cup borta på andra sidan Atlanten fortsätter och för den som gillar att ägna kvällar eller nätter åt tennis är det här perfekta tider. Tidsskillnaden gör plötligt att tennisen som spelas är på betydligt mer humana tider för den som har kvällarna fria.

Ett möte som spelas natten till torsdag svensk tid är det mellan Rafael Nadal och Benoit Paire, två duktiga spelare men där spanjoren trots allt får ses som den klara favoriten. Hos spelbolagen ger det raka spelet på Rafael Nadal ändå 1,10 gånger pengarna och det kan tyckas lite överraskande högt.

Faktum är att spanjoren inte har spelat någon tennis sedan Wimbledon och förlusten mot Novak Djokovic, 10-8 i avgörande set. Därefter har han fokuserat på att bli i topptrim fysiskt och nu gäller det att levla upp formen inför vad som komma skall. Efter grus och gräs är det nu hundra procent fokus på hardcourt.

Ett enkelt spelval

Ofta gör man misstaget att leta efter lite för höga odds och dribblar då bort sig i sannolikheten för att spelet faktiskt ska sitta. Den här gången tänker vi göra det enkelt för oss och fokusera på att Rafael Nadal faktiskt är en betydligt bättre spelare. Av rapporterna att döma är formen också god och vi räknar iskallt med att han kliver in i sin första match med hög frenesi direkt.

Benoit Paire är ingen duvunge, men ska inte ha en chans mot Rafael Nadal på en vanlig dag. Fransosen vann mot Jared Donaldson med 2-0 i sin förta omgång, men har i övrigt haft risig form under juli månad med fyra raka förluter och ingen andra omgång i någon turnering.

Vi räknar med att Rafael Nadal löser det här.

2-0 spelas till 1,36 gånger krämen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rafael Nadal 2-0
Odds:  1,36 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  Tidigast 00:30, torsdag 9/8
TV:   
Stream: