19 oktober 2018 Real Salt Lake New England Revolution Speltips

Speltips inför Real Salt Lake – New England 19/10: För stor optimism

Motivationen talar till Real Salt Lakes favör när New England Revolution tas emot på Rio Tinto Stadium, men på formfronten är det desto tveksammare. Spelbloggare har analyserat matchen och kommit underfund med en slutsats på målmarknaden.

Annons:

Grundserien i MLS är i dess slutspurt och här är det Western Conference mot Eastern Conference – och motivationsfaktorn är en vid skild faktor för respektive part. Två matcher vardera har de kvar.

Real Salt Lake City hittas på den sista playoffplatsen, som nummer sex, i Western Conference. Det uppseendeväckande är att LA Galaxy, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, hittas blott en pinne bakom och dessutom med klart bättre målskillnad. Ett tapp skulle därför kunna bli helt förödande.

Lite omskakade verkar de redan, Real Salt Lake. Fyra raka matcher, två förluster och två kryss, utan vinst står de på och förrförra veckans hemmamöte med Portland Timbers slutade i en förkrossande 1-4-förlust.

I praktiken är racet kört för New England Revolution, fastän en sämre period bröts via en 2-0-vinst över Orlando City i söndags och nu ska resterande del av säsongen mest bara spelas av. Det stora fallet har varit ett bortaspel under all kritik, där de summerats för enbart två fullpottare på 16 försök. Då är det förstås svårt att få det räcka till slutspelet.

Överdriven tro på mål

Ett Real Salt Lake City som intensivt jagar trean och ett mindre, eventuellt, välmotiverat New England Revolution. Skulle det kunna tala för en målexplosion? Kanske, men känslan är trots allt att värdet finns på de motsatta positionerna: underspelen.

Fyra insläppta blev det för Real Salt Lake senast, men veckorna dessförinnan har det i första hand varit anfallsspelet som kunnat tituleras som det primära problemet. Nu: tre mål framåt på de fyra senaste matcherna, varav tre klivit under 2,5-målslinan.

Gästerna stod för en inte minst stabil försvarsinsats senast mot Orlando City och har varit inblandade i en radda tillknäppta historier den senaste tiden. 7/9 senaste har klivit under 3,5 mål och sex av dessa under 2,5. Det är statistik som inte kan viftas bort hur som helst, känner vi.

1,83 gånger pengarna för underspelet på 3,5-målslinan fastnar vårt intresse vid. Oddset ställs ut av bland andra Titanbet – och det köper vi utan att blinka.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 03:00, fredag 19/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.