9 juli 2019 HJK HB Tornshavn Speltips

Speltips inför Röda Stjärnan – Süduva 24/7: Tydlig ståndpunkt – precis som senast

Som vi nämnt förut: varför ändra på ett vinnande koncept? Det är med den tanken som vi tar oss an Champions League-kvalmötet mellan klassiska Röda Stjärnan och litauiska Süduva. Här: speltips, odds och allt inför matchen.

Annons:

Serbiskt mot litauiskt. Det är uppenbart var favoritskapet ska finnas inför det här dubbelmötet i den andra kvalrundan mot Champions League.

Röda Stjärnan har en alldeles utmärkt chans att avancera vidare och fortsätta deras resa tillbaka mot den största fotbollsscenen i världen. Inför matchen specifikt står de som bäst i oddset 1,17 för att vinna den samt 1,12 för att avancera vidare från dubbelmötet som helhet.

Och då ska det kanske inte förväxlas med att Röda Stjärnan återigen skulle bli en europeisk stormakt i fotbollsvärlden, men allt starkare verkar de stå – ni minns väl förra årets succé i Europa League? – och litauisk fotboll är, ja, inte av den bästa kvaliteten…

Risken att underskatta Südova kan dock finnas. Från den första kvalrundan avancerade de nämligen förbi cypriotiska APOEL, som har en stor erfarenhet av spel i Europa, efter att ha vunnit hemmamötet med 3-1 och förlorat bortaditot med 0-1. Ett stort styrkebesked, medan även deras status i hemlandet blivit allt starkare de senaste åren. Förra vann man den inhemska serien, nu leder man densamma.

Röda Stjärnan i farten – ännu ett underspel

När Röda Stjärnan lottades mot lettiska Spartaks Jürmala i den första kvalrundan, var det som enorma favoriter. Vissa problem fick de ändock, via 0-0 på bortaplan och sedermera 2-0 hemma. Det som ska nämnas är att målen då kom i den 78:e respektive 81:a minuten.

Från returen spelade vi alltså, med lycka, ett underspel. Så, varför ändra på ett vinnande koncept? Ett koncept som även fungerade utmärkt vid upprepande tillfällen under fjolåret.

Väl i båda de mötena fick vi se stora liknelser med förra årets Röda Stjärnan i Europa: en helgjuten, väloljad defensiv och en desto mer uddlös offensiv.

När det också är Röda Stjärnan, i egenskap av det bättre laget, som ska föra dansen blir just detta alltmer påtagligt och det kan komma att prägla den här fajten väldigt tydligt, är tanken.

Nu är det även en snäppet tuffare motståndare som väntar än senast – eller? – och då kan man eventuellt få ännu större problem.

Även om Röda Stjärnan sannolikt står som vinnare när det här mötet specifikt är summerat, väntar vi oss inte att proppen åker ur och det finns därför stort värde att tälja på målmarknaden.

Under 2,5 mål tas till 2,25 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:30, tisdag 24/7
TV: Visas inte på svensk TV.
Stream:

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.