Speltips inför Roger Federer – Lukas Lacko 4/7: Ensidig historia

Simon Pålsson Publicerat: 4 July 2018

Roger Federer är återigen favorit när Wimbledon spelas på de brittiska öarna. Mot Lukas Lacko på onsdagen bör det inte bli några som helst problem att gå segrande ur striden.

Annons:

Vid sidan om världsmästerskapet i fotboll spelas det också en annan fantastisk sport med gräs som underlag. På brittisk mark avgörs nämligen den mest anrika av tennisturneringar under denna och nästa vecka, nämligen Wimbledon. Spelbloggare.se vill såklart inte vara sämre än att vi slänger ett öga på var det går att finna spelvärde i denna turnering också.

Och självklart fokuserar vi på den största av alla på det här underlaget och för publiken i denna turnering. Roger Federer, som har vunnit Wimbledon flest gånger i historien, öppnade turneringen väldigt bra med 3-0 i sin första match och möter nu ännu ett överkomligt motstånd i den andra omgången.

För motståndet står nämligen tjecken Lukas Lacko, som på intet sätt ska ha någonting att sätta emot schweizaren. Trots en säsong som inte varit den mest intensiva för Roger Federer kliver han i Wimbledon som favorit till att plocka hem titeln ännu en gång, då enligt spelbolagen. Därför bör en spelare som Lukas Lacko vara noll problem.

Ett självklart handikappspel

Den 30-årige tjecken Lukas Lacko är en rutinerad spelare på ATP-touren, men är samtidigt den typen av spelare som visserligen alltid varit stabil på topp 100 i världen, som aldrig hotat mer än så. Hans asolut bästa underlag är hardcourt, även fall han också brukar spela en del på gräs under säsongen. Grus däremot är ett underlag som han nästan håller sig ifrån helt. I sin första match i turneringen vann Lukas Lacko med 4-1 mot Benjamin Bonzi, en spelare han ska slå alla dagar i veckan.

Att Roger Federer älskar gräs är någonting hela tennisvärlden känner till och när han nu börjar bli lite på ålderns höst fokuserar han än mer på den delen av säsongen han tycker om mest. I första omgången av Wimbledon bekräftade han fin form genom att besegra Dusan Lajovic med 3-0 efter 6-1, 6-3 och 6-4.

Här tänker vi oss att Roger Federer återigen vinner bekvämt, som han gjort båda gångerna han spelat mot Lukas Lacko. Nu får Roger Federer dessutom fördelen av att spela på det som i princip är hans hemmaplan.

Roger Federer -8,5 spelas till 2,02 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Roger Federer -8,5 game
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  Tidigast 15:15, onsdag 4/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo